Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
чека пресуду

Џони Деп ИЗНЕНАДИО ПУБЛИКУ на концерту у ЕНГЛЕСКОЈ: Након завршних речи на суђењу са Амбер Херд појавио се на бини (ВИДЕО)

Џони Деп се изненада појавио свирајући гитару на сцени са Џефом Беком на концерту у Енглеској у недељу увече

1653925119_deppp.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ ВЕСА Ентертаинмент
Oglas

Џони Деп је наступио на рок концерту у Енглеској током викенда након што су у петак у судници у Вирџинији одржане завршне речи у поступку за клевету против бивше супруге Амбер Херд. Деп се само изненада појавио на бини на концетру одржаном преко океана. 

Прочитајте још: Миранда из популарне серије "Секс и град" показала жену која је освојила њено срце: Са њом је у браку већ 10 година(ФОТО)

Ова 58-годишња звезда изненада се појавила у недељу увече у градској кући Шефилда у Енглеској, излазећи на сцену да свира гитару са Џефом Беком. Бек (77) коме је следећа турнеја по Великој Британији заказана за понедељак и уторак у лондонском Ројал Алберт Холу, објавио је песму „Изолејшн” са Депом још у априлу 2020. која је заправо препевана верзија једне од песама Џона Ленона.

На Бековом сајту, Деп се помиње као „неочекивани саучесник рок звезде“, додајући да је пар „већ неко време заједно радио на музици“. Бек је тада додао: „Ускоро ћете чути више од Џонија и мене, али до тада се надамо да ћете наћи утеху и солидарност у нашем схватању овог Леновог класика.

Седмочлана порота почела је у петак да расправља о Деповом текућем суђењу против Амбер Херд (36) у округу Ферфакс у Вирџинији. Деп тужи своју бившу супругу за клевету због чланка из децембра 2018. у ком га терети за породично злостављање. Он тражи 50 милиона долара одштете, тврдећи да је то обична клевета која га је коштала његове каријера и одређених улога. 

Херд је уложила противтужбу за клевету, тврдећи скоро исте ствари и тражећи одштету од 100 милиона долара. Њен адвокат Елејн Бредехофт рекла је у завршној речи да су дошли до тог броја, двоструког од Депове штете, да би послали „поруку назад“. Објаснила је пороти: "Не тражимо од вас да дате 100 милиона долара. Тражимо од вас да само погледате штету у овом случају и да будете фер и разумни у ономе што одлучите."

Раније у свом сведочењу, Деп је говорио о својој музичкој каријери и свирању гитаре, што је увек била његова прва амбиција. Он је део бенда Холивуд Вемпајерс са рокерима Алис Купером и Џо Перијем. Говорио је о својој страсти за свирањем гитаре док је објашњавао зашто никада не би могао сам себи да одсече прст, поводом наводне туче са Амбер Херд у Аустралији 2015. (Каже да је бацила на њега флашу пића која му је одсекла врх прста, што је она негирала.)

„Зашто бих упропастио једину ствар која је заиста била добра у мом животу осим моје деце?“ Деп је рекао да је његов повређени прст утицао на његово свирање и музичку каријеру. „Када је овај прст отишао, врх овог прста је отишао, једино што сам могао да помислим је било хвала Богу да то није лева рука. Да сам изгубио прст леве руке, морао бих да научим како да свирам гитару изнова."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas