Oglas
· · Komentari: 0
čeka presudu

Džoni Dep IZNENADIO PUBLIKU na koncertu u ENGLESKOJ: Nakon završnih reči na suđenju sa Amber Herd pojavio se na bini (VIDEO)

Džoni Dep se iznenada pojavio svirajući gitaru na sceni sa Džefom Bekom na koncertu u Engleskoj u nedelju uveče

1653925119_deppp.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/ VESA Entertainment
Oglas

Džoni Dep je nastupio na rok koncertu u Engleskoj tokom vikenda nakon što su u petak u sudnici u Virdžiniji održane završne reči u postupku za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd. Dep se samo iznenada pojavio na bini na koncetru održanom preko okeana. 

Pročitajte još: Miranda iz popularne serije "Seks i grad" pokazala ženu koja je osvojila njeno srce: Sa njom je u braku već 10 godina(FOTO)

Ova 58-godišnja zvezda iznenada se pojavila u nedelju uveče u gradskoj kući Šefilda u Engleskoj, izlazeći na scenu da svira gitaru sa Džefom Bekom. Bek (77) kome je sledeća turneja po Velikoj Britaniji zakazana za ponedeljak i utorak u londonskom Rojal Albert Holu, objavio je pesmu „Izolejšn” sa Depom još u aprilu 2020. koja je zapravo prepevana verzija jedne od pesama Džona Lenona.

Na Bekovom sajtu, Dep se pominje kao „neočekivani saučesnik rok zvezde“, dodajući da je par „već neko vreme zajedno radio na muzici“. Bek je tada dodao: „Uskoro ćete čuti više od Džonija i mene, ali do tada se nadamo da ćete naći utehu i solidarnost u našem shvatanju ovog Lenovog klasika.

Sedmočlana porota počela je u petak da raspravlja o Depovom tekućem suđenju protiv Amber Herd (36) u okrugu Ferfaks u Virdžiniji. Dep tuži svoju bivšu suprugu za klevetu zbog članka iz decembra 2018. u kom ga tereti za porodično zlostavljanje. On traži 50 miliona dolara odštete, tvrdeći da je to obična kleveta koja ga je koštala njegove karijera i određenih uloga. 

Herd je uložila protivtužbu za klevetu, tvrdeći skoro iste stvari i tražeći odštetu od 100 miliona dolara. NJen advokat Elejn Bredehoft rekla je u završnoj reči da su došli do tog broja, dvostrukog od Depove štete, da bi poslali „poruku nazad“. Objasnila je poroti: "Ne tražimo od vas da date 100 miliona dolara. Tražimo od vas da samo pogledate štetu u ovom slučaju i da budete fer i razumni u onome što odlučite."

Ranije u svom svedočenju, Dep je govorio o svojoj muzičkoj karijeri i sviranju gitare, što je uvek bila njegova prva ambicija. On je deo benda Holivud Vempajers sa rokerima Alis Kuperom i Džo Perijem. Govorio je o svojoj strasti za sviranjem gitare dok je objašnjavao zašto nikada ne bi mogao sam sebi da odseče prst, povodom navodne tuče sa Amber Herd u Australiji 2015. (Kaže da je bacila na njega flašu pića koja mu je odsekla vrh prsta, što je ona negirala.)

„Zašto bih upropastio jedinu stvar koja je zaista bila dobra u mom životu osim moje dece?“ Dep je rekao da je njegov povređeni prst uticao na njegovo sviranje i muzičku karijeru. „Kada je ovaj prst otišao, vrh ovog prsta je otišao, jedino što sam mogao da pomislim je bilo hvala Bogu da to nije leva ruka. Da sam izgubio prst leve ruke, morao bih da naučim kako da sviram gitaru iznova."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas