Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Гледали су га као да је са друге планете": Бранка Катић о ДЕТАЉИМА брака са познатим БРИТАНЦЕМ (ФОТО)

Глумица је у срећном браку са британским редитељем и продуцентом Џулијаном Фарином

1669199028_Foto-Arhiva-Novosti-V.-Danilov-Printscreen-Instagram-julianfarino.jpg
Фото: Архива новости В. Данилов, Принтсцреен/Инстаграм - јулианфарино
Oglas

Глумица бранка Катић удата је за Британца Џулијана Фарина са којим је већ дуги низ година. Џулијан је познати режисер и продуцент. Пар има два наследника, синове Луја и Џоа. 

Бранка каже да њени синови разумеју посвећеност каријери, као и да је сада право време да се врати глуми.

- Мислим да је сад неко време када су моја деца довољно велика да могу да виђају своју маму мало мање, а све ове пословне прилике које ми се овде отварају су узбудљиве. Сада је добро време да се вратим својој каријери - рекла је Бранка за "Блиц".

Џулијан се навикао на српски менталитет и на то да је кућа увек пуна, па се они често шале на тај рачун.

- Наша кућа је увек пуна. Када сам се удала за Џулијана, он ме је увек зафркавао како је оженио једну Српкињу, а добио три Србина за џабе. Нас вазда има, не само из Београда већ из целог света - насмејано је изјавила глумица тада.

 

Прочитајте још: Четири године је волео ОВУ лепотицу, а ево шта је глумица рекла о ВУКУ КОСТИЋУ

Њихова љубавна прича је веома дирљива и лепа, а глумица је открила и своју формулу за срећан брак.

- Откако смо се први пут пољубили, било је све баш како волим - снажно и весело, опуштено а нежно. Каже моја пријатељица да је брак трење. Слажем се с њеном теоријом. Само је важно да до трења може да дође. Не постоји чаробна формула за успешан брак. Потребне су абнормалне количине разумевања, стрпљења и толеранције. И треба знати како да даш љубав, а не само да је примаш.

Анегдота везана за Џулијана је да је он у Београд дошао као вегетеријанац, што је Бранкиној породици било јако чудно.

- Џулијан је у Београд дошао у Београд као вегетеријанац, па је моја мајка спремила посне и мрсне сарме. Катићима је то баш било чудно, сећам се да су гледали као да је са друге планете док је јео посну сарму - признала је Бранка за "Информер".

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas