Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
новогодишњи интервју

Глумица Тијана Максимовић о поклону који памти и одлукама за 2022. годину

Млада глумица, Тијана Максимовић, побрала је симпатије публике улогом Жаклине у серији "Игра судбине".

1640861289_269846761_456907655919386_6706650740197107663_n.png
Oglas

Да жели да корача путем глуме Тијана је схватила још када је била мала и одлазила на школске секције. Чврсто је веровала у снове, а они су почели да се остварују. Поред улоге у поменутој серији, Тијану можемо да гледамо и у Војној академији, Ургентном центару, Радио Милеви..., али и у представама за децу.

О првом сећању на Нову годину из детињства и поклону који памти говори за Магазин новости:

  • По чему ћете памтити 2021. годину?

Ове године се десило заиста много ствари, оних лепих, али и мање лепих. Поздравила сам се са неколико мени значајних људи, добијала лоше вести скоро свакодневно, као и већина нас, чини ми се. Оно по чему ћу је, надам се, памтити, јесу ипак неке мало лепше ствари. Осамостаљење, одлазак из родитељског дома, неколико сјајних путовања, и почетак дружења са мојом малом, белом, чупавом пријатељицом Галом. 

  • Који новогодишњи поклон памтите?

Памтим прстен који сам добила од маме, пре 10-ак година. Првенствено га памтим због тога што га од тада нисам скинула са руке :Д 

  • Коју сте књигу, песму и филм открили у овој години, а да су оставили најјачи утисак на вас?

Књига "Комо" Срђана Ваљаревића. Песма свакако нека од Маннескина, рецимо Торна цаса. Филмова сам много одгледала, али издвојићу цртани Луца ( Лука ) који ћу, осим што ми се допао, памтити по томе што сам први пут одвела братанца у биоскоп. 

  • Прво сећање на Нову годину из детњства?

Прво сећање ми је дочек 2005. године, имала сам непуних 11. Била сам са татом, другом Николом и његовим татом и стрицем на Тргу. Тада сам схватила да је боље да сам послушала маму и купила ону дебљу, а не ову лепшу јакну и такође замрзела петарде. То је био први, уједно и последњи, пут да сам чекала Нову годину напољу. 

  • Да ли правите новогодишње одлуке и које су Ваше за наредну годину?

Правим, реда ради. Никада нисам озбиљно доносила "новогодишње резолуције", нити их, самим тим, поштовала. Углавном је то да се храним здравије, па хајде нека буде та резолуција и за 2022. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas