Oglas
· · Komentari: 0
novogodišnji intervju

Glumica Tijana Maksimović o poklonu koji pamti i odlukama za 2022. godinu

Mlada glumica, Tijana Maksimović, pobrala je simpatije publike ulogom Žakline u seriji "Igra sudbine".

1640861289_269846761_456907655919386_6706650740197107663_n.png
Oglas

Da želi da korača putem glume Tijana je shvatila još kada je bila mala i odlazila na školske sekcije. Čvrsto je verovala u snove, a oni su počeli da se ostvaruju. Pored uloge u pomenutoj seriji, Tijanu možemo da gledamo i u Vojnoj akademiji, Urgentnom centaru, Radio Milevi..., ali i u predstavama za decu.

O prvom sećanju na Novu godinu iz detinjstva i poklonu koji pamti govori za Magazin novosti:

  • Po čemu ćete pamtiti 2021. godinu?

Ove godine se desilo zaista mnogo stvari, onih lepih, ali i manje lepih. Pozdravila sam se sa nekoliko meni značajnih ljudi, dobijala loše vesti skoro svakodnevno, kao i većina nas, čini mi se. Ono po čemu ću je, nadam se, pamtiti, jesu ipak neke malo lepše stvari. Osamostaljenje, odlazak iz roditeljskog doma, nekoliko sjajnih putovanja, i početak druženja sa mojom malom, belom, čupavom prijateljicom Galom. 

  • Koji novogodišnji poklon pamtite?

Pamtim prsten koji sam dobila od mame, pre 10-ak godina. Prvenstveno ga pamtim zbog toga što ga od tada nisam skinula sa ruke :D 

  • Koju ste knjigu, pesmu i film otkrili u ovoj godini, a da su ostavili najjači utisak na vas?

Knjiga "Komo" Srđana Valjarevića. Pesma svakako neka od Manneskina, recimo Torna casa. Filmova sam mnogo odgledala, ali izdvojiću crtani Luca ( Luka ) koji ću, osim što mi se dopao, pamtiti po tome što sam prvi put odvela bratanca u bioskop. 

  • Prvo sećanje na Novu godinu iz detnjstva?

Prvo sećanje mi je doček 2005. godine, imala sam nepunih 11. Bila sam sa tatom, drugom Nikolom i njegovim tatom i stricem na Trgu. Tada sam shvatila da je bolje da sam poslušala mamu i kupila onu deblju, a ne ovu lepšu jaknu i takođe zamrzela petarde. To je bio prvi, ujedno i poslednji, put da sam čekala Novu godinu napolju. 

  • Da li pravite novogodišnje odluke i koje su Vaše za narednu godinu?

Pravim, reda radi. Nikada nisam ozbiljno donosila "novogodišnje rezolucije", niti ih, samim tim, poštovala. Uglavnom je to da se hranim zdravije, pa hajde neka bude ta rezolucija i za 2022. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas