Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интервју

Глумица Вања Милачић поручује: "Срећа је лична одлука"

Вања Милачић о новогодишњим жељама.

1640855029_264155681_436926151176062_2587376921443006801_n.jpg
Oglas

Вања Милачић, недавно је одушевила београдску публику монодрамом "Ненаписана писма" о великој српској уметници, Надежди Петровић. Док игра славну сликарку у чачанском Народном позоришту, Вања је пронашла време да за Магазин Новости одговори на неколико новогодишњих питања.

  • Који је најлепши поклон који сте добили за Нову годину?

Није бас за Нову годину и није поклон, али је Нора, немачка овчарка, нови власник мог срца и један од бољих новитета у овој години.

  • По чему ћете памтити 2021. годину?

Годину 2021. цу памтити само по лепом. Дала сам обећање себи да ћу је памтити по лепим и добрим осећајима које ми је донела. У њој сам имала три позоришне премијере, снимања, путовања, радости, признања, пуно љубави, мора, сунца, смеха и среће. Увек је добро побеђивало лоше и увек ће тако бити. Срећа је за мене питање одлуке и мог односа према томе, сто се заправо догађа.

  • Да ли имате новогодишње жеље?

Моја новогодишња жеља је да останемо здрави, кад казем ми мислим првенствено на своју породицу и блиске људе које волим. То увек пожелим, да останемо живи и здрави. Како године пролазе тако све више разумем да је то суштина сваког другог осећања и чист луксуз у данашње време. Бити жив и здрав у пуном потенцијалу значења ових речи.

  • Порука за читаоце Магазина новости?

Могу да вам пожелим да будете задовољни, да се чувате, да сачувате своју породицу и здрав разум и да покушамо сви заједно да опстанемо у овом суровом времену.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas