Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гоца Тржан присетила се Радомирових речи након враћања из Прага: "Никада нећу то заборавити, то је најлепше што сам чула"

Након развода, Гоца је срећу пронашла крај 14 година млађег Радомира Новаковића

1693119859_enovvv.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Гоца Тржан у дугогодишњем је браку са Радомиром Рашом Новаковићем, са којим дуго покушава добити дете.

Наиме, Гоца има ћерку Лену са Иваном Маринковићем, бившем супругом, а Раша је Лену прихватио као сопствено дете. Међутим, они су радили на свом биолошком детету, а певачица је недавно открила да им вантелесна оплодња није успела.

Она је, са кнедлом у грлу, говорила на ову тему, па се подсетила Рашине реченице, коју ће заувек памтити:

- Најбоље што ми је рекао када смо се враћали из Прага, кад нам није успела вантелесна оплодња, никада нећу заборавити, возили смо се аутом... Рекао је "Баш ме брига да ли ћу имати своје биолошке дете, оно што ми је битно јесмо ти и ја. И Лена ће отићи својим путем, ја не желим да изгубим тебе - говорила је Гоца у сузама за Блиц ТВ.

Многе жене пронашле су се у Гоциним речима, па су одушевљено коментарисали Рашину зрелост и одлуку коју је донео, да по сваку цену остане са својом супругом, са којом планира да проведе живот, а певачица је била препоносна што поред себе има управо таквог мушкарца.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas