Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гоца Тржан проживљава нову трауму у борби за родитељство: "Не дају ми да усвојим дете "

Пролази кроз агонију

1648366032_goca-i-rasa.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ гоцатрзан
Oglas

Певачица Гоца Тржан недавно је саопштила да није остала трудна ни након пете вантелесне оплодње, а борбу за проширење породице наставља.

Прочитајте још: Песма ЗЛАТНИК један је од највећих хитова Тање Савић, а била је намењена ОВОЈ певачици

- Мени старосна граница не дозвољава да усвојим дете, а паровима који се упуштају у ту причу потребно је бар две, три године да прикупе неопходне папире. Баш сам причала са Сергејем Ћетковићем, који ми је рекао да ради на томе да се процедура убрза - казала је Гоца Тржан.

-Раша и ја смо одлучили да, ако не добијемо наше дете, изаберемо неког клинца коме ћемо пружити могућност да се школује и живи пристојним животом. Слажем се да не треба свако да усваја децу, али не треба свако ни да рађа. Ми расправљамо о томе да ли треба дозволити геј паровима могућност усвајања, а нисмо размотрили колико хетеро парова није дорасло родитељству - додала је певачица.

Прочитајте још: Језиве трагедије су обележиле НИГОРОВ живот, а од једне се никада није опоравио: "Имала је само 13 година, легла је да спава и није се пробудила"

 

- Ја има дете и самим тим немам ту врсту притиска да ли ћу икада постати мајка - истакла је Гоца, која је из брака са ријалити учесником Иваном Маринковићем добила ћерку Лену.

- Међутим, желим да будем родитељ још једном, да родим дете човеку кога много волим, који је пажљив, паметан, особа од поверења. То чак није толико ни његова потреба, колико моја. Бити родитељ детета које није твоје далеко је теже и комплексније него бити родитељ биолошког детета. Уз то, стално ти спочитавају да "није твоје". Да смо мој муж и ја усвојили дете, било би наше - закључује за "Хелло" Гоца, која се 2015. године удала за бубњара Рашу Новаковића.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas