· · Коментари: 0

ГОДИНАМА КРИЛА РАЗВОД: Ивана Жигон волела је 11 година млађег монаха, а након краха уследио је ОБРТ

Чувена уметница Ивана Жигон имала је занимљиву судбину када је љубав у питању

1653069692_________________________________________________________________________________59880000010666996.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ивана Жигон се на Видовдан 2006. године удала за 11 година млађег бившег монаха Григорија Брковића, који је због ње напустио монашки живот. 

Прочитајте још: МИЛИЦА МАНДИЋ ОТВОРИЛА ДУШУ: Живела са петочланом породицом у 44 квадрата, а отац је гледао само њена финала

Венчање је одржано на шестомесечни помен Иванином оцу Стеви Жигону, а глумица и њен супруг Григорије у јулу су добили сина коме су дали име Стеван.

Фото: Принтскрин/РТС

Међутим, њихов брак доживео је крах 2011. године, али је уметница то три године крила од јавности.
Након развода са сином је отишла да живи у Аранђеловац на неколико месеци како би лакше пребродила ову животну фазу и смрт своје мајке Јелене за коју је била веома везана.

Прочитајте још: "Моја љубав": Јована и Жељко Јоксимовић прославили 10. годишњицу брака, водитељка поделила емотивну фотографију (ФОТО)

Ипак, ова прича има срећан крај јер је у јануару 2016. године уследио велики обрт., Ивана је тада потврдила да су она и Григорије поново заједно, те да су љубави дали нову шансу.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.