Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Ханка Палдум доживела саобраћајну несрећу на месту где је погинуо Тоше Проески: Певачица се огласила и открила детаље

Ханка Палдум пре неколико дана доживела је саобраћајну несрећу на истом месту где је погинуо Тоше Проески

1625050802_hanka-1.jpg
YОУТУБЕ/СЦРЕЕНСХОТ/САНЕЛА ПРАШОВИЋ ГАДЖО
Oglas

Популарна певачица на срећу је прошла без икаквих повреда, али је аутомобил којим је управљала, претрпео тотално оштећење.

Прочитајте још: Марина Туцаковић је завршила ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ, а пре него што је постала текстописац, бавила се ОВИМ послом

- Не знам што ме натерало да скренем у ограду. Нисам тражила музику на радију нити сам копала по стварима на сувозачеву седишту, него сам гледала камо возим. Пала ми је концентрација и ођедном сам видела како ми ауто удара у леву ограду, затим у десну па сам се два пута окренула - рекла је Ханка.

Певачица је несрећу доживела током пута у Загреб на ауто-путу А3, код места Криж у близини Иванић-Града, на истом месту где је погинуо и певач Тоше Проески.

Уклети ауто-пут где је погинуо Тоше Проески и хрватска глумица Долорес Ламбаша

- Хвала Богу да ме чувао. Не могу да верујем да сам се и ја сударила на том уклетом ауто-путу, где су страдали моји колеге, Емир Хаџихафизбеговић, Тоше Проески и глумица Долорес Ламбаша. Не знам шта је с тим путем, али то није нормално. Видела сам знак Крижа и кад боље размислим, то је био неки знак с неба - сматра Палдум.

Ханка додаје да ју је то асоцирало на крст на гробу, али Бог ју је ипак чувао.

- Нисам возила брзо и била сам везана. Изашла сам из смрсканог аута и одмах се зауставио мушкарац који ме питао треба ли ми помоћ. Ма каква помоћ, ја сам имала осећај да сам се паркирала, а не направила саобраћајку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas