Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХАРИ И МЕГАН: Ово је ГЛАВНИ ТРАГ да је пар одговорио на позив за крунисање

Велики догађај у монархији се приближава

1680701718_profimedia-0365829291-Saseksovi.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Прошле су четири недеље од како су принц Хари у Меган Маркл потврдили да су примили позив за крунисање краља Чарлса. Историјски догађај би требало да се одржи 6.маја у Весмтинстерској опатији, а даље прославе ће се  наставити током викенда. Неки детаљи су постали јаснији, а недавно је објављена и званична позивница на догађај.

Сви се међутим и даље питају, да ли ће се одбегли принц Хари са својом супругом Меган Маркл и децом, одазвати позиву. Портпарол војводе и војвоткиње од Сасекса раније је изјавио:

- Могу да потврдим да је војдвода примио мејл преписку из канцеларије Његовог Височанства, у вези са крунисањем. Непосредну одлуку о томе да ли ће војвода и војвоткиња присуствовати, нећемо открити у овом тренутку, додали су.

Али, постоји велики знак да су се Хари и Меган сада одазвали краљевом позиву.

Према страним медијима, позивнице за учешће на догађај морале су бити послате до понедељка 3.априла, само месец дана пре крунисања. Ово би значило, да ће званице, укључујући Харија и Меган, морати да одговоре до почетка недеље.

Хари се изненада појавио у Лондону прошле недеље, како би присутвовао судској расправи, и то је изазвало даљу дебату о томе шта би то могло значити за крунисање. Овог пута је одлучио да са њим не путују супруга и њхово двоје деце, Арчи и Лилибет. Краљевски посматрачи спекулишу, да ће се Хари вратити сам у мају, или са супругом Меган. Многи сматрају да је свој недавни боравак у енглеској престоници, искористио за разговор са оцем и братом. Али, обзиром на његове претходне коментаре, појављивање њихове деце изгледа све мање вероватно.

Важно је напоменути да датум крунисања пада на исти дан када је и Арчијев 4.рођендан.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas