Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имала сам 22 операције и преко 200 пута сам била успавана": Деа Ђурђевић о опоравку након тешке саобраћајне несреће

Имала сам 22 операције и преко 200 пута сам била успавана

1708847246_498a52d56dce8063356d585485256b0109a4e667.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Од тог кобног јутра јавност се свакодневно молила за њен живот, а медији су непрестано преносили у каквом је стању водитељка. Деа је захваљујући стручности лекара, бројним операцијама, али и својој унутрашњој борби успела да преживи, са последицама на руци коју су јој једва спасили.

– Када сам лежала та подршка јавности ми је давала снагу и ветар у леђа да се изборим, па како год и да наставим живот. Сваког јутра када се пробудим мени је осмех на лицу, била сам непокретна. Имала сам 22 операције и преко 200 пута сам била успавана. Срце не може да издржи толику бол, иако сам била на морфијуму, и успваљивали су ме, гледали су шта је мање зло – испричала је у емисији „Звезде Гранда Специјал“.

Оно што је многима у таквој ситуацији било непојмљиво јесте да је управо њен партнер и некадашњи колега Младен Мијатовић био човек који је извештавао са места несреће.

– Није било питање ко ће да извештава, и ја сам желела. После сам о томе размишљала и рекла му: “ Види да сам преминула и да ти ниси извештавао, ја бих те одозго громом погодила. Све живе си читао мене ниси“. Ја сам једна од ретких која је преживела његову црну хронику – објаснила је Деа.

Као јавна личност иза себе је имала много људи који су ургирали за њу, међутим водитељка тврди да је једна друга ствар била кључна за њен опоравак.

– Уз сву захвалност Жељку Митровићу и многим људима. Преко пута мене је лежао дечко који је остао непокретан он и ја смо заједно имали прогрес, иако он иза себе није иамо машинерију као ја. То да ли ћеш да изгураш је прво до тебе, па до лекара. Чула сам много последњих речи, нису могли да издрже болове, а ја сам то прихватила да је нормално – објаснила је Деа.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas