· · Коментари: 2
ТУГА

Инди проговорила о операцији желуца : "То је као рингишпил, неко преживи, неко не! На месту оца Дарка Лазића сам могла бити ја"

Певачица је исто једва преживела хируршки захват, смањења желуца

1607976607_indi.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Инди Арадиновић, прошла је кроз прави пакао након операције која је Дарку Лазићу и њој помогла да скину вишак килограма. Нажалост, отац популарног певача, није успео да преживи овај захват.

Прочитајте још: Огласила се кума Дарка Лазића: Андреана Чекић сломљена од бола

Милан Лазић, преминуо је 13. децембра услед компликација током операције, а певачица Инди, прошла је кроз исти пакао, остала је без једног органа и једва је преживела. Певачица каже да је веома узнемирило, када је чула да је отац Дарка Лазића изгубио битку.

Милан Лазић, преминуо је 13. децембра услед компликација током операције, а певачица Инди, прошла је кроз исти пакао, остала је без једног органа и једва је преживела. Певачица каже да је веома узнемирило, када је чула да је отац Дарка Лазића изгубио битку.

- Жалосно, жао ми је Дарка што је остао без оца због те операције. Звала сам га, нисам успела да дођем до њега, сигурно је сад у хаосу... Покушаћу опет да га добијем, да му изјавим саучешће. Саосећам са његовом ситуацијом и породицом. Оно што сам стигла да прочитам из медија је да је његов отац наводно већ у току пола операције, током анестезије, имао компликације - каже Инди, која је још једном истакла да ова операција са собом носи одређени ризик.

- Не може да се пореди моја операција и килажа са његовом, али с обзиром да нас је оперисао исти хирург, данима ми звони телефон, питања, коментари... Ја сам суздржана, не желим ништа да коментаришем. Неко је отишао са ове земље, жао ми је што је ово био начин за то. Операција свакако сноси ризик, и ми пре операције морамо да потпишемо папир, али... Не знам шта бих рекла. Дарков отац је потписао, сви сами потписујемо и одговарамо, али једног живота више нема. На месту Дарковог оца сам могла да будем ја пре пет месеци, није то шала, остала сам без једног органа! Ја сам имала срећу да преживим, имала сам две операције и две трансфузије крви. Месец дана сам пијуцкала воду. Месец дана чврсту храну нисам унела у себе - каже певачица и додаје да свако треба да води рачуна о здрављу и изабере безбеднији начин скидања килограма:

Прочитајте још: Огласио се ДАРКО ЛАЗИЋ након смрти оца: "Све смо од себе дали"

- То је као рингишпил, неко преживи, неко не. Хајде да се базирамо на здравој исхрани, здравим навикама, да не будемо лењи... Разумем ја да живимо како живимо, да живимо брз живот, да смо под стресом, али да своје здравље не скрнавимо неким нездравим и висококалоричним оброцима зарад кратког ужитка... Или једи бар толико, али троши се – иди у теретану, трчи по ливади, теретана, пливање, бајс, шта год  закључила је Инди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.