Oglas
· · Komentari: 2
TUGA

Indi progovorila o operaciji želuca : "To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne! Na mestu oca Darka Lazića sam mogla biti ja"

Pevačica je isto jedva preživela hirurški zahvat, smanjenja želuca

1607976607_indi.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Indi Aradinović, prošla je kroz pravi pakao nakon operacije koja je Darku Laziću i njoj pomogla da skinu višak kilograma. Nažalost, otac popularnog pevača, nije uspeo da preživi ovaj zahvat.

Pročitajte još: Oglasila se kuma Darka Lazića: Andreana Čekić slomljena od bola

Milan Lazić, preminuo je 13. decembra usled komplikacija tokom operacije, a pevačica Indi, prošla je kroz isti pakao, ostala je bez jednog organa i jedva je preživela. Pevačica kaže da je veoma uznemirilo, kada je čula da je otac Darka Lazića izgubio bitku.

Milan Lazić, preminuo je 13. decembra usled komplikacija tokom operacije, a pevačica Indi, prošla je kroz isti pakao, ostala je bez jednog organa i jedva je preživela. Pevačica kaže da je veoma uznemirilo, kada je čula da je otac Darka Lazića izgubio bitku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira)

 

- Žalosno, žao mi je Darka što je ostao bez oca zbog te operacije. Zvala sam ga, nisam uspela da dođem do njega, sigurno je sad u haosu... Pokušaću opet da ga dobijem, da mu izjavim saučešće. Saosećam sa njegovom situacijom i porodicom. Ono što sam stigla da pročitam iz medija je da je njegov otac navodno već u toku pola operacije, tokom anestezije, imao komplikacije - kaže Indi, koja je još jednom istakla da ova operacija sa sobom nosi određeni rizik.

- Ne može da se poredi moja operacija i kilaža sa njegovom, ali s obzirom da nas je operisao isti hirurg, danima mi zvoni telefon, pitanja, komentari... Ja sam suzdržana, ne želim ništa da komentarišem. Neko je otišao sa ove zemlje, žao mi je što je ovo bio način za to. Operacija svakako snosi rizik, i mi pre operacije moramo da potpišemo papir, ali... Ne znam šta bih rekla. Darkov otac je potpisao, svi sami potpisujemo i odgovaramo, ali jednog života više nema. Na mestu Darkovog oca sam mogla da budem ja pre pet meseci, nije to šala, ostala sam bez jednog organa! Ja sam imala sreću da preživim, imala sam dve operacije i dve transfuzije krvi. Mesec dana sam pijuckala vodu. Mesec dana čvrstu hranu nisam unela u sebe - kaže pevačica i dodaje da svako treba da vodi računa o zdravlju i izabere bezbedniji način skidanja kilograma:

Pročitajte još: Oglasio se DARKO LAZIĆ nakon smrti oca: "Sve smo od sebe dali"

- To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne. Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lenji... Razumem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka... Ili jedi bar toliko, ali troši se – idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god  zaključila je Indi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas