Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИРИНА ШАЈК ЈЕ ОДУШЕВИЛА СВЕТ ЗБОГ РУСКОГ НАЧИНА ВАСПИТАВАЊА ЋЕРКЕ: Бес решава 1 потезом, а ово Ли увек ради са мамом

Ирина Шајк има јасне принципе када је у питању васпитавање ћерке од којих не одступа тако лако

1691308491_profimedia-0781654629.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Једна од најтраженијих манекенки данас Ирина Шајк 2017. године добила је ћерку Ли де Сена Шајк Купер из романсе са америчким глумцем Бредлијем Купером. Лепотица, која је шармом и сексепилом освојила светску модну сцену, све је изненадила начином васпитања детета. Њене методе одушевиле су цео свет, највише што је одлучила да у родитељству прати кораке своје маме и баке.

Од првог дана се према ћерки односи као према зрелој особи, те малу Ли упућује у многе животне ситуације. Иако живи у изобиљу, свесна је чињеница да је њена мама одрастала у тешким условима, као и да је слаткише добијала свега два пута годишње - на Нову годину и рођендан.

Такође, планетарно попруларни родитељи сматрају да је једна од најважнијих ствари да Ли схвати како успех не долази без напорног труда и рада.

Ћеркин бес решила поучном поруком

Када је Иринина ћерка побеснела што њена мама мора да иде на посао, манекенка ју је само једним примером смирила. Од тог момента се више никада није поновила слична ситуација.

- Имамо упаљено светло у кући, да ли видиш? А у фрижидеру имамо храну. Да бисмо све ово имале, родитељи морају да иду на посао - после ове констатације Ли више није плакала због маминог одласка на посао.

Магична реч "молим"

Реч "молим" је обавезна, јер мала Ли без ње неће добити ништа што пожели. Љубазност се подразумева на сваком месту.

- Такт и добро понашање се усађују у девојчицу од раног детињства -каже Ирина.

Руске корене не заборавља

Манекенка са ћерком прича на руском, док Ли течно говори енглески са оцем и пријатељима. Ирина никада није ангажовала дадиљу, јер наглашава да верује само себи, својој мами и Бредлију, када је одгајање детета у питању.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas