· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Исповест Мине Костић: Певачица отворила душу и открила да је била усвојена са пет година

Певачица отворила душу и проговорила о усвајању

1638258844_mina.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Фолк певачица Мина Костић никад није крила своју прошлост, те је у више наврата отворено причала о породици и бројним детаљима из приватног живота.

Прочитајте још: Својим шармом глумац Уликс ФЕХМИУ освојио је Српкиње, али његово срце припада ОВОЈ ЛЕПОТИЦИ (ФОТО)

- Моја мама је родила десеторо деце и четворо побацила, сада има седамдесет и две године и изгледа супер. Ја у њој видим себе. Знам да ћу бити таква када остарим - рекла је Мина једном приликом за "Ало".

Још на почетку своје каријере Мина је открила да је као петогодишња девојчица усвојена и да ју је одгајила Дуда Ивановић, тетка репера Ивана Ивановића Ђуса. Као разлог за то навела је тешко материјално стање својих биолошких родитеља, оца Алије и мајке Зоје.

Усвојена са пет година

Мина је рођена у многочланој породици, са десеторо деце, и тих седамдесетих година живели су веома тешко у кућици у приградском насељу Ледине, док је она поред покојне Дуде живела, како је истицала, као принцеза.

- О Мини могу све позитивно и лепо да кажем, ја сам њена сестра. Посећује нас често, баш је била прошлог месеца, чујемо се, све је у најбољем реду, заиста. Наша мајка Зоја није тренутно овде, морала је да отпутује јер реновирамо кућу - казала је за "Курир" рођена сестра познате певачице кад су припадници седме силе посетили Минину родну кућу у забаченом делу Ледина.

- Ја се не стидим што сам Ромкиња, никада то нисам крила. Велики поздрав за моје Роме. Није ми увредљиво када ми кажу да сам Циганка. Ништа не може више да ме увреди, знам ко сам и шта сам и немам разлога да се вређам. Битно је да сам човек, а које је неко боје коже то је стварно потпуно ирелевантно - казала је Мина пре неколико месеци за "Шаранову радионицу".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.