Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Иван Милинковић честита 2021. и поручује: Музика ће у Новој години допринети лепоти живота (ВИДЕО)

Певач открио шта прижељкује у Новој години

1608315811_ivan-milinkovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Иван Милинковић, као и већина својих колега, ову годину би волео да заборави. С обзиром да смо на прагу 2021. године, певач је за Новости открио и шта прижељкује у Новој години, али се и присетио поклона који га је највише обрадовао за празнике.

  • Који је најлепши поклон за Нову годину који сте добили до сада?

- Када ми је породица здрава помислим увек да имамо довољно и захвалим Богу на томе али да не бих звучао овим одговором уобичајено и сувопарно ипак су давни и дочеци нових година у детињству неупоредиво лепши јер је дечја машта и доживљај свега око дочека, Деда Мраза, јелке, поклона, маминих кухињских ђаконија... нешто што остаје урезано до краја.

  • По чему ћете памтити 2020, а да није корона?

- За мене најважније  једа сам успео, поред свих отежавајућих околности, да избацим две нове песме и спотове - трећи је на чекању. У нормалним условима бих вероватно завршио и свој први ЦД, али се не жалим, биће боље надам се.

  •  Која је ваша новогодишња жеља?

- Мислим да је нормално у овој ситуацији свакоме да пожели пре свега бољу годину, решавање проблема око ове пошасти и враћање у нормалне животне токове, где ће се вратити пре свега људска комуникација и контакти без страха. Надам се да ће музика томе, у ствари сам сигуран да ће највише, допринети лепоти живота и свим оним вредностима којих смо лишени скоро целе ове године.

  • Која би била порука за наше читаоце?

- Да не губе наду у боље дане, да остану прибрани и сачувају психофизичко здравље. Ја ћу са своје стране свима који буду желели мене да слушају дати најлепши део себе кроз песму и настојати да свима учиним живот лепшим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas