Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Ivan Milinković čestita 2021. i poručuje: Muzika će u Novoj godini doprineti lepoti života (VIDEO)

Pevač otkrio šta priželjkuje u Novoj godini

1608315811_ivan-milinkovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Ivan Milinković, kao i većina svojih kolega, ovu godinu bi voleo da zaboravi. S obzirom da smo na pragu 2021. godine, pevač je za Novosti otkrio i šta priželjkuje u Novoj godini, ali se i prisetio poklona koji ga je najviše obradovao za praznike.

  • Koji je najlepši poklon za Novu godinu koji ste dobili do sada?

- Kada mi je porodica zdrava pomislim uvek da imamo dovoljno i zahvalim Bogu na tome ali da ne bih zvučao ovim odgovorom uobičajeno i suvoparno ipak su davni i dočeci novih godina u detinjstvu neuporedivo lepši jer je dečja mašta i doživljaj svega oko dočeka, Deda Mraza, jelke, poklona, maminih kuhinjskih đakonija... nešto što ostaje urezano do kraja.

  • Po čemu ćete pamtiti 2020, a da nije korona?

- Za mene najvažnije  jeda sam uspeo, pored svih otežavajućih okolnosti, da izbacim dve nove pesme i spotove - treći je na čekanju. U normalnim uslovima bih verovatno završio i svoj prvi CD, ali se ne žalim, biće bolje nadam se.

  •  Koja je vaša novogodišnja želja?

- Mislim da je normalno u ovoj situaciji svakome da poželi pre svega bolju godinu, rešavanje problema oko ove pošasti i vraćanje u normalne životne tokove, gde će se vratiti pre svega ljudska komunikacija i kontakti bez straha. Nadam se da će muzika tome, u stvari sam siguran da će najviše, doprineti lepoti života i svim onim vrednostima kojih smo lišeni skoro cele ove godine.

  • Koja bi bila poruka za naše čitaoce?

- Da ne gube nadu u bolje dane, da ostanu pribrani i sačuvaju psihofizičko zdravlje. Ja ću sa svoje strane svima koji budu želeli mene da slušaju dati najlepši deo sebe kroz pesmu i nastojati da svima učinim život lepšim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas