Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ивана Петерс објаснила како је СМРШАЛА десет килограма: Била је на овом режиму исхране

Ивана Петерс водила је бробу са килограмима и успешно је привела крају

1650445851_Untitled.jpg
Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Ивана Петерс
Oglas

Певачица Ивана Петерс имала је напад жучи прошлог лета када је и хитно оперисана, а након тога многе рутине је морала да промени.

Некадашња чланица групе 011 каже да је начин исхране променила из корена, а да јој то на почетку није пријало:

- Ођедном сам добила напад жучи, мислила сам да је слепо црево. Морала сам на операцију и због свега тога сам доста смршала. После интервенције сам од лекара добила списак шта смем да једем, тако да сам се прилагодила другачијој исхрани. Ништа нисам могла да једем. Онда сам почела да узимам више мањих оброка дневно и то ми је убрзало метаболизам - каже Ивана за Хит.

Прочитајте још: Цецина фотографија са сестром стара 31 годину: Колико су се промениле? (ФОТО)

Ивана је променом режима исхране успела да изгуби чак десет килограма, а како каже планира још пет:

- Била сам на детоксу, спремала сам све оброке на води и јела углавном чорбасто. Сутлијаш сам спремала са водом уместо са млеком, а јела сам и доста воћних компота. Буквално сам живела на чорбицама са поврћем и месом, само то ми је пријало. Тако сам скинула десет килограма, а планирам још пет.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas