Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Један је од Цециних највећих хитова, а био је намењен ОВОЈ ПЕВАЧИЦИ: Откривена тајна песме "ЛЕПИ ГРОМЕ МОЈ"

Композитор открио тајну легендарног хита

1654761942_ceca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Александар Милић Мили, у једној емисји испричао је да на албуму који је за Цецу урадио 2007. године, једна песма уопште није била намењена нашој великој звезди.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Доживела је потпуну трансформацију, повукла се са естраде, а и даље је једна од омиљених певачица 

Мили је испричао да је ту песму првобитно требала да отпева Маја Беровић, за коју је била написана.

— Маја је желела да учи док смо били у студију. Видело се да може да направи каријеру и да има огроман потенцијал. На албуму који сам паралелно радио Цеци већ сам имао "Пиле", "Понуђен ко почашћен", "Манта" и онда сам направио песму "Лепи громе мој", али ми се чинило да се она не уклапа у Цецин албум. Зато сам радио ту песму за Мају, али кад ју је Марина чула, рекла је: "Ово је фантастична мелодија, ово ће да заокружи Цецин албум", тако да је на крају та песма отишла Цеци уместо Маји — испричао је Мили у својевремено у емисији Премијера.

Ипак, Маја није знала за ту информацију, па је помало зачуђено одговорила:

— Нисам знала тај податак. Нећу рећи да песма "Лепи громе мој" није добра песма, то је хит. Она је отишла у добре руке, а ја у том моменту не бих то изнела тако добро, јер та песма је Цеца — изјавила је Маја у емисији Премијера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas