Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Јел ви мени можете нешто да урадите ЈА ПАРА НЕМАМ": Коме се Индира Радић обратила када јој је било најтеже?

Када је остала без новца и када јој је било најтеже Индира Радић обратила се Саши Поповићу за помоћ

1708936911_indira_28122023_0005.JPEG
Фото: АТА
Oglas

Фолк певачица Индира Радић данас може да се похвали богатом и дугом каријером пуном хитова.

Све то можда не би било тако да јој давне 1996. године у критичном тренутку није помогао нико други до естрадни мајстор и некадашњи директор “Гранд” продукције Саша Поповић.

Наиме, Индира је на почетку каријере издала неколико албума са “Јужним ветром”, а затим и један албум 1995. године за “ПГП РТС”, са којег се издвојио хит “Српкиња је мене мајка родила”.

Међутим, Индира је након великог успеха поменуте песме остала без динара. Није знала шта ће и куда ће, па се за помоћ обратила Саши Поповићу..

- Индиру сам први пут упознао на једној турнеји у Швајцарској, а прву сарадњу остварио са њом 1996. године. Дошла си у продукцију Зам, онако у патикама, фармерицама и рекла: “Јел можете ви мени нешто да урадите, ја пара немам, ако може нешто да се уради, урадите, ако не, лаку ноћ и довиђења. Ја сам рекао да ћу ти урадити албум и да се јавиш првог септембра - испричао је Саша Поповић у емисији “Вече са Индиром Радић” на “Гранд” телевизији 2014. године.

Индира Радић наставила је и даље успешна у свом послу, ниже хитове, а многи обожавају њене песме.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas