Oglas
· · Komentari: 0

"Jel vi meni možete nešto da uradite JA PARA NEMAM": Kome se Indira Radić obratila kada joj je bilo najteže?

Kada je ostala bez novca i kada joj je bilo najteže Indira Radić obratila se Saši Popoviću za pomoć

1708936911_indira_28122023_0005.JPEG
Foto: ATA
Oglas

Folk pevačica Indira Radić danas može da se pohvali bogatom i dugom karijerom punom hitova.

Sve to možda ne bi bilo tako da joj davne 1996. godine u kritičnom trenutku nije pomogao niko drugi do estradni majstor i nekadašnji direktor “Grand” produkcije Saša Popović.

Naime, Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa “Južnim vetrom”, a zatim i jedan album 1995. godine za “PGP RTS”, sa kojeg se izdvojio hit “Srpkinja je mene majka rodila”.

Međutim, Indira je nakon velikog uspeha pomenute pesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću..

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: “Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra - ispričao je Saša Popović u emisiji “Veče sa Indirom Radić” na “Grand” televiziji 2014. godine.

Indira Radić nastavila je i dalje uspešna u svom poslu, niže hitove, a mnogi obožavaju njene pesme.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas