Oglas
· · Komentari: 0
INTERVJU

Jelena Kostov za MAGAZIN NOVOSTI: "Od kad se Milija rodio za nas su praznici dobili posebnu draž"

Popularna pevačica otkrila kako se proslavlja najradosniji hrišćanski praznik u njenom domu

1650278111_kostov.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Jelena Kostov, jedna je od naših najlepših i potpuno prirodnih pevačica. Pet godina nakon što je rodila sina Miliju, pevačica je ponovo u drugom stanju, a za Magazin Novosti, otkrila je kako se u njenom domu proslavljaju uskršnji praznici.

 Uskrs je jedan od omiljenih porodicnih praznika, kako ga proslavljate u Vašem domu? 

- Poštujemo naše tradicionalne običaje kada je u pitanju Vaskrs i moram priznati da sam ja jedno veliko dete u duši i da se i dalje svakom prazniku radujem i doživljavam sa istim žarom kao kada sam bila mala, jer me sve veže za detinjstvo.

Foto: Privatna arhiva

Da li Vam sin pomaže prilikom farbanja jaja i kako on doživljava Uskrs?

- Od kada se Milija rodio za nas su praznici dobiii novu draž.Naravno zajedno  farbamo jaja, učimo Uskršnje pesmice i to su uspomene koje trajno ostaju.

Da li imate omiljenu tehniku farbanja jaja i šta nikako ne sme da izostane sa vaše  uskrsnje trpeze?

- Nemam posebnu tehniku šaramo jaja onako kako najbolje umemo, naravno možete misliti kako izgledaju farbana jaja od strane malog deteta, ali to je nebitno, bitna je njegova radost u tim trenucima.

 

Prva sećanja na Uskrs iz detinjstva?

- Svakako najlepša sećanja su vezana za kucanje jajima.Deca sada ne umeju da se raduju tome kao mi, njih čak to ni ne intersuje (pričam za malo veću decu). Mi smo se skupljali po nas 20 i takmičili se. Birali smo čije jaje je najlepše ofarbano, išli zajedno u crkvu..

Da li je ovo idealno vreme da porodica bude na okupu zbog brojnih poslovnih obaveza? Kako uspevate da uskladite posao i porodican zivot?

- .Uvek sam potencirala na tome da ako se dobro organizujete uvek možete lepo uskladiti porodični život i poslovni, pogoto mi koji se bavimo muzikom, jer smo preko cele nedelje slobodni i možemo maksimalno da se posvetimo porodici i možemo da radimo samo onda kada mi to želimo. Ja sam našla savršen balans. Dok nisam postala majka poprilično sam žurila, jurila, previše radila. Onog trenutka kada se on rodio shvatila sam suštinu života, spoznala pravu istisku ljubav i sve sam lepo organizovala da ni jednog trenutka on ne oseti moje odsustvo - rekla je Jelena za naš portal i otkrila tajnu svoje lepote.

Foto: Privatna arhiva

Važite za jednu od najlepših najlepših pecačica  poznato je da privatno volite prirodan izgled, bez šminke, kako se negujete? I koliko je danas teško ostati dosledan prirodnom izgledu?

- Ja sam možda jedna od retkih koja je još uvek odolela da baš nista ne uradim na svom licu. Jako vodim računa o tome kako negujem svoje lice i telo i ne žalim novac za dobre kreme. Nikada se ne šminkam preko dana jer smatram da mi je lice previše izloženo profesionalnom šminkom i onda kada mi to nije potrebno trudim se da lice diše i da ga ne opterećujem puderom. Obožavam kada obučem trenerku, patike i budem bez šminke, tada se najlepše osećam.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas