· · Коментари: 0

Јелена Томашевић о изазовима које РОДИТЕЉСТВО доноси: "Без помоћи је то мисаона именица"

Јелена Томашевић и Иван Босиљчић су поносни родитељи ћерке Нине

1667728512_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Tomasevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Јелена Томашевић је у складном браку са глумцем Иваном Босиљчићем, са којим има ћерку. Певачица се труди да са њом проводи што више времена, али и да нађе време за себе у чему јој Босиљчић помаже, јер како каже тешко је ускладити све.

- Ја немам фиксно радно време, ја сам све време у кући са својом ћерком, али имам неки други проблем. "Изађи, 'ајде иди мало, проведи се" и заиста се трудим да нађем време за себе, јер сам заправо пуно посвећена ћерки. Она је сада пети разред, дивно пева, али не жели још увек јавно да се експонира са тим. Тешко је данас бавити се јавним послом, или било којим другим послом, и водити рачуна о себи, бити фит, спремити ручак и бити укључен у кућне послове, а опет имати времена за себе. То је стварно умеће, и мислим да се већина жена још увек бори са тим, нисмо још увек то усавршиле - прича певачица у емисији "Магазин ИН".

Прочитајте још: "Живео у гарсоњери од седамнаест квадрата": Саша Поповић о почетку каријере

Нагласила је како има помоћ блиских особа, без које би било немогуће постићи све.

- Без помоћи је то мисаона именица. Нажалост, у Београду немам мајку и свекрву, али Иван наравно помаже, имам такође и пријатељицу која ми помаже, то су много битне ствари како би онда и могао да се посветиш свом послу и себи на сваки могући начин - истиче Јелена Томашевић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.