· · Komentari: 0

Jelena Tomašević o izazovima koje RODITELJSTVO donosi: "Bez pomoći je to misaona imenica"

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su ponosni roditelji ćerke Nine

1667728512_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Tomasevic.jpg
Foto: Ataimages.rs

Jelena Tomašević je u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, sa kojim ima ćerku. Pevačica se trudi da sa njom provodi što više vremena, ali i da nađe vreme za sebe u čemu joj Bosiljčić pomaže, jer kako kaže teško je uskladiti sve.

- Ja nemam fiksno radno vreme, ja sam sve vreme u kući sa svojom ćerkom, ali imam neki drugi problem. "Izađi, 'ajde idi malo, provedi se" i zaista se trudim da nađem vreme za sebe, jer sam zapravo puno posvećena ćerki. Ona je sada peti razred, divno peva, ali ne želi još uvek javno da se eksponira sa tim. Teško je danas baviti se javnim poslom, ili bilo kojim drugim poslom, i voditi računa o sebi, biti fit, spremiti ručak i biti uključen u kućne poslove, a opet imati vremena za sebe. To je stvarno umeće, i mislim da se većina žena još uvek bori sa tim, nismo još uvek to usavršile - priča pevačica u emisiji "Magazin IN".

Pročitajte još: "Živeo u garsonjeri od sedamnaest kvadrata": Saša Popović o početku karijere

Naglasila je kako ima pomoć bliskih osoba, bez koje bi bilo nemoguće postići sve.

- Bez pomoći je to misaona imenica. Nažalost, u Beogradu nemam majku i svekrvu, ali Ivan naravno pomaže, imam takođe i prijateljicu koja mi pomaže, to su mnogo bitne stvari kako bi onda i mogao da se posvetiš svom poslu i sebi na svaki mogući način - ističe Jelena Tomašević.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.