Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелисавета Орашанин о тешкој борби за потомство: "Носила сам двојке, али је остала Петра" - Глумица открила до сада непознате делове живота

Глумица Јелисавета Орашанин ретко говори о приватном животу, али је сада решила да подели своје искуство и борбу за потомство

1682324183_a538a25f631ebcbc19f5f1db476718c48cf8161e.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелисавета и њен супруг, успешни кошаркаш Милош Теодосић, прошли су тешке тренутке, али им се срећа на крају осмехнула, а како каже најважније је да никада нису клонули духом.

- Петру сам добила из петог пута. Жене морају да буде јаке. Мени је тај период трајао годину и по дана. Имала сам два неуспешна покушаја, на крају побачај и пролазила сам кроз разне фазе - причала је глумица гостујући у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

- Вантелесну сам радила успутно. Снимања и рад су били једини начин да то преживим. Имала сам страх од неуспеха. Ипак, никад нисам клонула духом. На последњој вантелесној сам се мало и смирила, а имала сам саобраћајну несрећу. Носила сам двојке, али је остала Петра - поделила је Јелисавета болне тренутке.

Глумица је друго дете добила природним путем, а три месеца уопште није била свесна да је у другом стању.

- Код мене је на крају испало све како треба. С Богданом нисам знала да сам трудна три месеца - испричала је Јелисавета у емисији. 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas