Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
водитељка

Јована Јеремић навела ко су за њу фатални мушкарци: Ево чиме се води позната водитељка

Искрена Јована Јеремић

1658384572_9e4f96d80648ebce9dc48b34f80448efdeba352b.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/јеремицјована
Oglas

Водитељка Јована Јеремић једна је од најпопуларнијих телевизијских личности. Познато је да је неко ко је без длаке на језикуи отворено изности ставове које има. Јована се крајем прошле године развела, али је увек истицала да је остала у одличним односнима са бившим супругом и да заједно учествују у одрастању ћеркице.

Прочитајте још: Ана Станић у ПЕТОЈ ДЕЦЕНИЈИ показала ТРБУШЊАКЕ: Певачица запалила мреже у бикинију (ФОТО)

Недавно је упловила у емотивну везу, а сада је објаснила који је њен тип мушкарца и шта јој је искуство показало:

- Ја сам жена која воли ћелаве мушкарце, палим се на њих. То је зато што ћелав мушкарац мора да има шарм, али и све поред да би опчинио једну жену као што сам ја. Искуство ми је доказало да ћелави мушкарци имају нешто више од оних који имају савршену косу и изглед - поручила је у рубрици "До коске са Јованом Јеремић" и навела ко јој се допада од странаца:

- Направила сам једну ретроспективу ко су били први прави фатални мушкарци. Прво су били грчки глумац Тели Савалас и руски Јул Бринер. Након њих у Холивуд долази Брус Вилис, који је за мене стварно фаталан мушкарац - искрена је Јована.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas