Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Јована Јеремић проговорила о естетским захватима: Ево шта је позната водитељка радила на себи

Јована Јеремић отворено проговорила о естетским корекцијама

1632900391_jovana-jeremic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Јована Јеремић је у емисији „Генералка“ и говорила је о свом изгледу, естетским интервенцијама којима се подвргла, као и о томе за које даме са наше јавне сцене сматра да имају стила. 

Прочитајте још: Генетика или естетски захвати? Емина Јаховић важи за праву ЛЕПОТИЦУ, а ОВАКО је изгледала на почетку каријере (ФОТО)

- Најсексипилније жене су ниске жене. Немам комплекс што сам мала жена. Висока сам 163 и имам 52 килограма и не бих ништа мењала, не бих волела да сам виша јер бих онда била савршена. Онда не бих имала тај број фрајера који ми се сада набацују. Минијатурна сам али сам секс бомба! – рекла је Јована  у „Генералци“. 

Када је реч о естетским интервенцијама којима се подвргла, Јована је у свом стилу, искрено и отворено, признала које је све захвате имала.
 

-  Радила сам усне. Имам топ усне, лепе и природне. Радила сам само контуре и горњу сам морала да допуним јер ми је доња била много већа. Ту интервенцију имала сам са 19 година и сада их само „одржавам“, једанпут у годину дана. Реч је о корекцији купидоновог лука хијалуроном. Нос сам кориговала ботоксом, јер сам имала малу квржицу. Радила сам и обрве али нисам задовољна како изгледају па ћу себе частити новим за рођендан – каже Јована Јеремић. 

Јована открила које су жене по њој најлепше код нас

- Сузана Манчић јако лепо изгледа, а Зорана Михајловић ми је топ лепа. Много волим како физички изгледа Јована Јоксимовић, а сјајно се облачи и има одличан стил. Оливеру Ковачевић обожавам! Она је мени стално у подсвести, те њене црно-беле комбинације. Одрасла сам на њеним емисијама. Волим њен стил, али њена интелигенција је оно што је заправо секси – наглашава Јеремићева.

- Ана Кокић јако лепо изгледа, иако сада има више килограма и мора да смрша, ту нема дискусије. Али је веома секси. Дара Бубамара је мало сирова. Има веће груди које гура напред, али она је таква, има сировији сексипил, и то ми је океј – прокоментарисала је Јована. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas