Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић проговорила о трауми коју је доживела на почетку 2022. године: О овоме је ћутала

Доживела велику бол

1669455993_jovana-jeremic-1.png
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк/Хаппy ТВ
Oglas

Јована Јеремић открила је све о великом болу који је доживела на почетку 2022. године, од којег се и данас опоравља. Водитељка је истакла да је доживела велику трауму, од које се и даље опоравља.

Прочитајте још: Бојан из Лексингтон бенда и његова супруга преживљавају најтежи период у животу: Десет дана након рођења оперисана ћеркица

- То што сам ја проживела ове године на почетку, то ми је велики ожиљак и остаће. И желим то да оставим у овој години, ево приближавамо се Новој години, треба да опростимо, треба да окренемо нови лист. Ја људима опраштам, али никада то не заборављам шта су ми урадили - истиче Јована, па додаје:

- О овоме нисам причала, после развода сам имала емотивне дилеме, ја сам због једне емотивне боли после развода што сам проживела, што нема везе са разводом, него једна издаја, једна пријатељска издаја, људска. Ја сам изгубила била глас, то нико није знао, нисам причала о томе. Мени се и сада враћа глас, а вратио ми се глас оног тренутка када сам одлучила да опростим. Који ме је издао, као особу, која ме је познавала 15 година. То су ствари које су мене заболеле. Ја сам позната као велики брат, велики друг, али када неко покушава да ме понизи или омаловажи или искористи мене и моју ситуацију у тренуцима, последица у мојим разочарањима је та да губим глас.

Јована је открила каква је у тренуцима када је разочарана, како се осећа, те је истакла да јој је у тим тренуцима "душа вриштала" од бола:

- Ја сам јако тужна, моја душа је вриштала у то време. Цела година је била, то што сам ја проживела на почетку, то је велики ожиљак, заиста.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas