· · Komentari: 0

Jovana Jeremić progovorila o traumi koju je doživela na početku 2022. godine: O ovome je ćutala

Doživela veliku bol

1669455993_jovana-jeremic-1.png
Foto: Youtube printscreen/TV Pink/Happy TV

Jovana Jeremić otkrila je sve o velikom bolu koji je doživela na početku 2022. godine, od kojeg se i danas oporavlja. Voditeljka je istakla da je doživela veliku traumu, od koje se i dalje oporavlja.

Pročitajte još: Bojan iz Leksington benda i njegova supruga preživljavaju najteži period u životu: Deset dana nakon rođenja operisana ćerkica

- To što sam ja proživela ove godine na početku, to mi je veliki ožiljak i ostaće. I želim to da ostavim u ovoj godini, evo približavamo se Novoj godini, treba da oprostimo, treba da okrenemo novi list. Ja ljudima opraštam, ali nikada to ne zaboravljam šta su mi uradili - ističe Jovana, pa dodaje:

- O ovome nisam pričala, posle razvoda sam imala emotivne dileme, ja sam zbog jedne emotivne boli posle razvoda što sam proživela, što nema veze sa razvodom, nego jedna izdaja, jedna prijateljska izdaja, ljudska. Ja sam izgubila bila glas, to niko nije znao, nisam pričala o tome. Meni se i sada vraća glas, a vratio mi se glas onog trenutka kada sam odlučila da oprostim. Koji me je izdao, kao osobu, koja me je poznavala 15 godina. To su stvari koje su mene zabolele. Ja sam poznata kao veliki brat, veliki drug, ali kada neko pokušava da me ponizi ili omalovaži ili iskoristi mene i moju situaciju u trenucima, posledica u mojim razočaranjima je ta da gubim glas.

Jovana je otkrila kakva je u trenucima kada je razočarana, kako se oseća, te je istakla da joj je u tim trenucima "duša vrištala" od bola:

- Ja sam jako tužna, moja duša je vrištala u to vreme. Cela godina je bila, to što sam ja proživela na početku, to je veliki ožiljak, zaista.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.