· · Коментари: 0

Јована Јеремић се огласила након што су испливале преписке са Милијем: Одлучила да стане на крај спекулацијама

Ни овога пута није остала недоречена

1651764046_jeremic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Читава прича започела је још у јутарњем програму када је камера "ухватила" екран телефона водитељке Јоване Јеремић. Наиме, на екрану телефона јасно се видео инбокс, а између осталог ту се нашло и име извесног Милија, а и слика поред преписке неодољиво је подсећала на музичара Александра Милића Милија.

У поруци је стајало " А може и спа ако ти је до опуштања... Много нудим, не ваља". Јавност је поруку одмах повезала са поменутим музичарем, што је изазвало бурне реакције будући да је Мили у складном браку.

Прочитајте још: "Борићу се патикама, рукама, ногама!" Ђорђе Давид никад БЕШЊИ, кренуо да се изува из револта (ВИДЕО)

Многи су помислили да су њих воје у афери, али водитељка је одлучила да разјасни целу ситуацију.

Тим поводом се огласила и Јеремићева:

- Демантујем, никакав Мили из Гранда није упитању, него мој пријатељ којег ја зовем Мили. Ја људе у телефон не уписујем по имену и презимену него по ономе шта ми значе и шта ја осећам према њима. Дакле ово је комплетна лаж, ја не желим човеку да правим проблем, ви знате ко сам ја, никада не идем са ожењеним мушкарцима. Не знам коме је пало на памет да Милија поистовети са Милијем из Гранда, истина је једна да Мили из Гранда и мој Мили стварно личе, обојца су ћелави, али ништа даље од тога није истина, једва чекам суботу и недељу да то демантујем јавно - преноси "Србија Данас".

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.