· · Komentari: 0

Jovana Jeremić se oglasila nakon što su isplivale prepiske sa Milijem: Odlučila da stane na kraj spekulacijama

Ni ovoga puta nije ostala nedorečena

1651764046_jeremic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Čitava priča započela je još u jutarnjem programu kada je kamera "uhvatila" ekran telefona voditeljke Jovane Jeremić. Naime, na ekranu telefona jasno se video inboks, a između ostalog tu se našlo i ime izvesnog Milija, a i slika pored prepiske neodoljivo je podsećala na muzičara Aleksandra Milića Milija.

U poruci je stajalo " A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja". Javnost je poruku odmah povezala sa pomenutim muzičarem, što je izazvalo burne reakcije budući da je Mili u skladnom braku.

Pročitajte još: "Boriću se patikama, rukama, nogama!" Đorđe David nikad BEŠNJI, krenuo da se izuva iz revolta (VIDEO)

Mnogi su pomislili da su njih voje u aferi, ali voditeljka je odlučila da razjasni celu situaciju.

Tim povodom se oglasila i Jeremićeva:

- Demantujem, nikakav Mili iz Granda nije upitanju, nego moj prijatelj kojeg ja zovem Mili. Ja ljude u telefon ne upisujem po imenu i prezimenu nego po onome šta mi znače i šta ja osećam prema njima. Dakle ovo je kompletna laž, ja ne želim čoveku da pravim problem, vi znate ko sam ja, nikada ne idem sa oženjenim muškarcima. Ne znam kome je palo na pamet da Milija poistoveti sa Milijem iz Granda, istina je jedna da Mili iz Granda i moj Mili stvarno liče, obojca su ćelavi, ali ništa dalje od toga nije istina, jedva čekam subotu i nedelju da to demantujem javno - prenosi "Srbija Danas".

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.