Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Јована Јеремић се огласила након тешких увреда познатог креатора: "Ја њему требам, он мени не!"

Јована Јеремић била је шокирана када ју је Саша Видић извређао и рекао да је Миљана Кулић психички нормална у односу на њу!

1636010740_jovana-1.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/јованајеремицмилосевиц
Oglas

Креатор наводно сада јавно прозива водитељку када су до пре неколико месеци били у добрим односима!

Прочитајте још: Била је преслатки девојчурак у серији "ГРЕХ ЊЕНЕ МАЈКЕ", данас је једна од наших најлепших глумица: Да ли знате о коме је реч? (ФОТО)

- Јовани је криво што је Видић почео да је прозива на сваком кораку, а били су баш добри. Он јој је често давао и савете у модном смислу. Када већина није хтела да гостује код ње, он је долазио, зато јој је жао. Када се посвађао са Цецом она је стала на њену страну, јер сматра да не треба јавно да је пљује. А када је видела недавно да је Саша опет оплео по њој и упоредио је са Миљаном Кулић, баш је полудела. Рекла је да јој је жао што је Видић пропао и што је толико несрећан, па уместо да рекламира своју модну линију, мора да коментарише њу. Чак је рекла да је спремна да га позове у емисију, али да зна да он нема херца да се са њом и суочи - објашњава за Стар.

Јована се није потресла због увреда

- Јована се није много потресла због увреда, али је рекла пријатељима да би Саша требало да потражи лекарску помоћ! Она се нада да он има људе који га воле и да ће га послати у неку установу да излечи живце. Њој је испод части да га коментарише. То је све испричала у шминкерници док се спремала за емисију и све колеге је слатко насмејала - каже извор.

- Саша је све у праву, апсолутно је све тачно што је рекао. Ништа ја ту не бих додала. Битно да је он здрав и да њему не треба никаква хоспитализација и затварање у неку установу. Заиста, да коментаришем Видићеве изјаве, немам времена, ја радим, а беспосличари нека се баве мојим ликом и делом. Он није моја прича, ја њему требам, не он мени - рекла нам је Јована.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas