· · Komentari: 0
OTVORENO

Jovana Jeremić se oglasila nakon teških uvreda poznatog kreatora: "Ja njemu trebam, on meni ne!"

Jovana Jeremić bila je šokirana kada ju je Saša Vidić izvređao i rekao da je Miljana Kulić psihički normalna u odnosu na nju!

1636010740_jovana-1.jpg
Foto: Instagram printscreen/jovanajeremicmilosevic

Kreator navodno sada javno proziva voditeljku kada su do pre nekoliko meseci bili u dobrim odnosima!

Pročitajte još: Bila je preslatki devojčurak u seriji "GREH NJENE MAJKE", danas je jedna od naših najlepših glumica: Da li znate o kome je reč? (FOTO)

- Jovani je krivo što je Vidić počeo da je proziva na svakom koraku, a bili su baš dobri. On joj je često davao i savete u modnom smislu. Kada većina nije htela da gostuje kod nje, on je dolazio, zato joj je žao. Kada se posvađao sa Cecom ona je stala na njenu stranu, jer smatra da ne treba javno da je pljuje. A kada je videla nedavno da je Saša opet opleo po njoj i uporedio je sa Miljanom Kulić, baš je poludela. Rekla je da joj je žao što je Vidić propao i što je toliko nesrećan, pa umesto da reklamira svoju modnu liniju, mora da komentariše nju. Čak je rekla da je spremna da ga pozove u emisiju, ali da zna da on nema herca da se sa njom i suoči - objašnjava za Star.

Jovana se nije potresla zbog uvreda

- Jovana se nije mnogo potresla zbog uvreda, ali je rekla prijateljima da bi Saša trebalo da potraži lekarsku pomoć! Ona se nada da on ima ljude koji ga vole i da će ga poslati u neku ustanovu da izleči živce. Njoj je ispod časti da ga komentariše. To je sve ispričala u šminkernici dok se spremala za emisiju i sve kolege je slatko nasmejala - kaže izvor.

- Saša je sve u pravu, apsolutno je sve tačno što je rekao. Ništa ja tu ne bih dodala. Bitno da je on zdrav i da njemu ne treba nikakva hospitalizacija i zatvaranje u neku ustanovu. Zaista, da komentarišem Vidićeve izjave, nemam vremena, ja radim, a besposličari neka se bave mojim likom i delom. On nije moja priča, ja njemu trebam, ne on meni - rekla nam je Jovana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.