Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Кад дођем у свој родни град спавам у хотелу": Слобода Мићаловић открила истину - "Тамо немам никог свог"

Глумица признаје да јој је било тешко да се навикне да спава у хотелу у свом родном Лесковцу

1664203046_sm.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Слободу Мићаловић тренутно имамо прилике да гледамо у серији "Било једном у Србији", у којој тумачи лик Ружице. Веома је ангажована и у позоришту, као и на филмском платну.

Глумица је одрасла у Лесковцу, али признаје да тамо више нема никог свог:

Глумицу тренутно имамо прилике да гледамо у серији "Било једном у Србији", у којој тумачи лик Ружице. Слобода је која у овој серији тумачи лик Ружице, прича да је повратак у Лесковац у њој пробудио доста осећања, јер је то место где је одрасла.

- Већ дуго не живим у Лесковцу, последњих неколико година га и не посећујем јер тамо немам више никог свог. Требало ми је времена да се навикнем на боравак у хотелу... Прво нисам могла да се освестим да сам у Лесковцу, имала сам утисак као да сам у неком другом граду који ми је јако познат... Људи су се променили, читава једна генерација је отишла, дошли су нови клинци - изјавила је лепа глумица за "Глориу".

Прочитајте још: Гвинет Палтроу се осврнула на живот пред 50. рођендан: "Повређивала сам људе, али никада намерно..."

Открила је да је поједине кадрове снимала на местима у свом родном граду која су веома битна у њеном животу:

- Била сам на местима на којима су се дешавале неке битне ствари у мом животу... Рецимо, снимали смо кадрове у цркви у Вучју, где смо крштене моја сестра Драгана и ја и где смо с родитељима проводиле сваки викенд. Снимали смо и у Дев казану и на Ђокиним вировима... Сва та места ме дубоко враћају у један безбрижан период живота - открила је Мићаловићева, па додала да је родни град посећивала због друштва:

- Моји пријатељи су углавном по Европи, повремено се нађемо "доле" и присетимо се разних догађаја - испричала је.

Прочитајте још: СЕКС И ГРАД добија још један наставак, а у новој сезони враћа се један од омиљених ликова (ФОТО)

Снимање кадрова у свом родном граду искористила је и да посети посебна места:

- Било је дивно што сам за двадесетак дана, колико сам провела на сету, обишла сва она драга места на којима нисам дуго била. Имала сам потребу да посетим цркву у којој су ме родитељи крстили. Једва сам је пронашла, иако знам да је у селу Вучје поред града. Обилазила сам околину, где су родитељи знали да сестре и мене воде на излете и викенде. Дирљиво је кад видиш опет све то одакле си кренуо и успео нешто да урадиш, онако како си зацртао - преноси поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas