Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Кад развалите главом, онда се мало и дозовете памети": Највеће мудрости Тање Бошковић

Глумица је позната по својим мудрим изјавама

1699625584_Foto-Ataimges.rs-tanja-boskovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Тања Бошковић једна је од највољенијих глумица са нашег простора. Ако неког питате за њу, сви ће рећи: "Како та жена паметно прича".

Све што она изговори преко ноћи постаје вирално и преплављује све друштвене мреже. У овом тексту су неке  од њених највећих мудрости:

"Мени је жао што нисам успела да бивам удата. Просто ми није Бог дао тај дар, дао ми је друге дарове. На томе сам бескрајно захвална. А ово нисам умела."

"Важно је да децу научимо да могу да оду где хоће и кад хоће, да им развијемо и оснажимо крила, да им дамо најбоље од себе, целу своју љубав, да верујемо у њихову снагу и да их пустимо. Сина сам пустила у Америку без пола речи. Дошао ми је једно поподне и рекао да жели да оде тамо, само сам рекла „добро“. Он је то поднебље изабрао због своје и специјализације своје жене, моје дивне снахе. Она је од мог сина направила сина и домаћина. Постигла је једно чудо. Нит' мање жене нит' веће енергије. Ако им је тамо лепо, треба да остану. Своју Америку сам потрошила, мислим да се нећу враћати чак ни туристички. Немојте мислити да је негде лепше него код нас, то је велика заблуда. Мада, волела бих да живим ближе мору."

О рађању:

"Бог ти повери на чување то мало биће, а то је велика част. У том дану кад сам постала мајка, ја се више ничега бојала нисам."

О старењу:

"Не плашим се, то је природан процес. Жена у овим годинама може да буде прелепа ако има мир у души и љубав у срцу. Не разумем се нарочито у мушки мозак, али знам да се жене на прагу старења плаше тог новог почетка. Ту и даље можете да промашите, да лутате, али ако у томе пронађете позитивне стране, нови почетак је диван."

О животу:

"Да нисам имала тих неколико озбиљних падова, па ја бих таква будала била. Сад сам мало мање будала, захваљујући тим падовима. Кад развалите главом, онда се мало и дозовете памети. Жене узмите се у памет, маните се ћорава посла. Једини ваши противници сте ви саме. И то је по правилу женска црта, мушкарци неће против себе. Жене су склоне да себи траже само мане, а не знам зашто је то тако."

О људима данас:

"Нису случајно направљене те друштвене мреже. Више нико никог не додирује, нико никог не грли. Ви можете да живите, радити из своје куће и никада никог не упознати. Знате како се постаје рањен и дубоко сам. Ако нема ко да вас загрли."

О женама:

"Алал вера свим мајкама које однегују "жене куће". Недавно сам видела како је једна мама својој ћерки за 18. рођендан поклонила силиконска уста за. Е кукала јој мајка! То је велика мука. Али мало ли изађете из Београда, срешћете те жене куће које знају да дочекају, знају да се засмеју, које знају да се исплачу, које знају и да се потуку кад треба и чедо да изнесу и славу да спреме и ручак да скувају и да поштују и оца и мајку и све то што данас више није модерно."

О старењу:

"Спадам у људе челичног здравља. Имам 68 година. Последњих 35 година нисам имала ни кијавицу. Не знам како су људи постали инертни. И даље трчим, скачем, јурим, лудујем и певам… Волим море и да пливам. И даље једем шаку хране дневно. Ником није потребно више. Живим један здрав сељачки живот. Немам потребу за преједањем у било ком смислу. Вероватно ме молитва, причешћивање и исповест држе у добром духовном и физичком здрављу. То је моја радост. Никад се нисам простирала више него могу. Господ ми је дао дара колико ми је дао, а ја задовољна. Господ је дао да имам децу, ја пресрећна."

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas