· · Коментари: 0

КАДА ИМАШ КРАЉА ЗА ДЕДУ: Краљ Чарлс припремио је посебан поклон за други рођендан принцезе Лилибет

Поклон по мери за принцезу

1686313562_Hari-i-Carls-sa-Lili.jpg
Пхото: Профимедиа

Малена принцеза од Сасекса, ћерка Харија и Меган, недавно је прославила свој 2.рођендан.
Краљ Чарлс (74) је наводно желео да својој унуци Лилибет Дајани да раскошни поклон тим поводом, раније овог месеца.

Међутим, принц Хари је наводоно ''упозорио'' свог оца да јој поклони ''мање екстравагантан поклон'', преноси НеwYорк Пост.

''Он жели да поклони Лили нешто што ће она користити и бити само њено'', преноси инсајдер.

''Она ће то памтити заувек, то ће бити велико изненађење'', наводи се још, али оно што није познато је да ли је Лилибет добила овај поклон од свог деде, краља.
Наводно је краљ Чарлс ''ангажовао своје помоћнике који су гледали кућицу за играње, направљену по поруџбини, сличну оној коју су краљица и принцеза Маргарет имале када су биле девојчице.

Фото: Тхе Роyал Wиндсор

Лилибет, која је 7. у реду за британски трон, напунила је две године 4.јуна, а њени родитељи приредили су јој  ''велику америчку прославу'' у свом дому у Монтеситу, Калифорнији. Она је свој први рођендан прославила у Великој Британији, који је пао у исто време када и платинасти јубилеј краљице Елизабете ИИИ.

Краљевски стручњак, Џени Бонд, изнела је своје мишљење за ОК!магазин УК:

''Било би лепо помислити да би тај дан могао укључити видео позив Лилибетином деди, краљу Чарлсу, и надамо се да је нека врста поклона договорена и да ће бити достављена на њихову адресу у Монтеситу''.

Краљевска породица међутим, никаквим јавним саопштењем или објавом на друштвеној мрежи није споменула рођендан малене принцезе. А то је наљутило многе краљевске фанове.

''Деца су невина, немају никакве везе са свађама међу одраслима, тако да краљевска породица мора да сиђе са тог високог коња и уради оно што је исправно! написао је неко.

Многи се питају, да ли би овај поклон могао бити знак поправљања односа између Харија и његове краљевске породице, уколико икада стигне на њихову адресу?

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.