· · Komentari: 0

KADA IMAŠ KRALJA ZA DEDU: Kralj Čarls pripremio je poseban poklon za drugi rođendan princeze Lilibet

Poklon po meri za princezu

1686313562_Hari-i-Carls-sa-Lili.jpg
Photo: Profimedia

Malena princeza od Saseksa, ćerka Harija i Megan, nedavno je proslavila svoj 2.rođendan.
Kralj Čarls (74) je navodno želeo da svojoj unuci Lilibet Dajani da raskošni poklon tim povodom, ranije ovog meseca.

Međutim, princ Hari je navodono ''upozorio'' svog oca da joj pokloni ''manje ekstravagantan poklon'', prenosi NewYork Post.

''On želi da pokloni Lili nešto što će ona koristiti i biti samo njeno'', prenosi insajder.

''Ona će to pamtiti zauvek, to će biti veliko iznenađenje'', navodi se još, ali ono što nije poznato je da li je Lilibet dobila ovaj poklon od svog dede, kralja.
Navodno je kralj Čarls ''angažovao svoje pomoćnike koji su gledali kućicu za igranje, napravljenu po porudžbini, sličnu onoj koju su kraljica i princeza Margaret imale kada su bile devojčice.

Foto: The Royal Windsor

Lilibet, koja je 7. u redu za britanski tron, napunila je dve godine 4.juna, a njeni roditelji priredili su joj  ''veliku američku proslavu'' u svom domu u Montesitu, Kaliforniji. Ona je svoj prvi rođendan proslavila u Velikoj Britaniji, koji je pao u isto vreme kada i platinasti jubilej kraljice Elizabete III.

Kraljevski stručnjak, Dženi Bond, iznela je svoje mišljenje za OK!magazin UK:

''Bilo bi lepo pomisliti da bi taj dan mogao uključiti video poziv Lilibetinom dedi, kralju Čarlsu, i nadamo se da je neka vrsta poklona dogovorena i da će biti dostavljena na njihovu adresu u Montesitu''.

Kraljevska porodica međutim, nikakvim javnim saopštenjem ili objavom na društvenoj mreži nije spomenula rođendan malene princeze. A to je naljutilo mnoge kraljevske fanove.

''Deca su nevina, nemaju nikakve veze sa svađama među odraslima, tako da kraljevska porodica mora da siđe sa tog visokog konja i uradi ono što je ispravno! napisao je neko.

Mnogi se pitaju, da li bi ovaj poklon mogao biti znak popravljanja odnosa između Harija i njegove kraljevske porodice, ukoliko ikada stigne na njihovu adresu?

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.