Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
легенда

Како је Иван Бекјарев говорио о СУПРУЗИ? Ово је Милка са којом је провео више од 40 година у браку (ФОТО)

- Ако пођете од тога да је породица основа сваког друштва, онда ће вам бити лако да проведете толико година са истом особом.

1605603761_22532_ivan-bekjarev-foto-p-milosevic-1_f.jpg
Фото: П. Милошевић
Oglas

Иван Бекјарев, кога сви памтимо из серија "Срећни људи" и "Бољи живот", преминуо је јуче у 74. години, а иза себе оставио сина Вању и супругу Милку.

Прочитајте још: ПРЕМИНУО ИВАН БЕКЈАРЕВ

Сећамо се да је о супрузи са којом је више од 40 година био у с складном браку говорио са пуно љубави и поштовања, онако како би то свака жена пожелела.

Фото: П. Милошевић

– Нема ту велике филозофије, неко вам одговара или не одговара. Када се са неким нађете онда је потпуно природно да размишљате о браку и о томе да проведете живот заједно - причао је он за медије.

Реченица после које се сви запитамо да ли поред себе имамо особу за цео живот.

Истицао је да брак треба чувати и гајити и да је породица стуб сваког друштва.

Прочитајте још: ОД ЧЕГА ЈЕ УМРО ИВАН БЕКЈАРЕВ? Чим је сазнао да је позитиван, НАПУСТИО ЈЕ СЕТ

- Свеједно је да ли сте мушкарац или жена, ако пођете од тога да је породица основа сваког друштва и решите да уђете у брак, онда ће вам бити лако да проведете толико година са истом особом. Најлакше је развести се, али треба чувати и гајити брак, нарочито након што добијете потомство. Међутим, данашње клинке мењају фрајере на недељном нову, па није ни чудо што када уђу у брак не могу да се ослободе те навике и што долази до све већег броја развода - рекао је глумац пре неколико година у једном интервјуу. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas