Oglas
· · Komentari: 0
legenda

Kako je Ivan Bekjarev govorio o SUPRUZI? Ovo je Milka sa kojom je proveo više od 40 godina u braku (FOTO)

- Ako pođete od toga da je porodica osnova svakog društva, onda će vam biti lako da provedete toliko godina sa istom osobom.

1605603761_22532_ivan-bekjarev-foto-p-milosevic-1_f.jpg
Foto: P. Milošević
Oglas

Ivan Bekjarev, koga svi pamtimo iz serija "Srećni ljudi" i "Bolji život", preminuo je juče u 74. godini, a iza sebe ostavio sina Vanju i suprugu Milku.

Pročitajte još: PREMINUO IVAN BEKJAREV

Sećamo se da je o supruzi sa kojom je više od 40 godina bio u s skladnom braku govorio sa puno ljubavi i poštovanja, onako kako bi to svaka žena poželela.

Foto: P. Milošević

– Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno - pričao je on za medije.

Rečenica posle koje se svi zapitamo da li pored sebe imamo osobu za ceo život.

Isticao je da brak treba čuvati i gajiti i da je porodica stub svakog društva.

Pročitajte još: OD ČEGA JE UMRO IVAN BEKJAREV? Čim je saznao da je pozitivan, NAPUSTIO JE SET

- Svejedno je da li ste muškarac ili žena, ako pođete od toga da je porodica osnova svakog društva i rešite da uđete u brak, onda će vam biti lako da provedete toliko godina sa istom osobom. Najlakše je razvesti se, ali treba čuvati i gajiti brak, naročito nakon što dobijete potomstvo. Međutim, današnje klinke menjaju frajere na nedeljnom novu, pa nije ni čudo što kada uđu u brak ne mogu da se oslobode te navike i što dolazi do sve većeg broja razvoda - rekao je glumac pre nekoliko godina u jednom intervjuu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas