Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
проблеми познатих

Кајли Миног и Кајли Џенер у борби за ЗАШТИТУ ИМЕНА "КАЈЛИ": "Миног је светски позната звезда, а Џенерова је личност из ријалитија"

Након што је Кајли Џенер покушала да заштити име „Кајли“ 2014. године, захтев Кајли Миног је одбијен након подношења приговора

1654693713_Collage-1.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Цлеввер Неwс
Oglas

Када је 2014. Кајли Џенер поднела папире за заштиту имена „Кајли“, навело је певачицу Кајли Миног да са њеним тимом поднесе приговор. Сада, певачица „Цан'т Гет Иоу оф Ми Хеад” говори о правној битци скоро пет година након њеног завршетка.

Прочитајте још: Огласио се Џони Деп: За један дан добио преко 3 милиона пратилаца на Тик Току (ВИДЕО)
 
"То је био, очигледно само посао", рекла је Миног током јездне емисије ​ 7. јуна.  „Када сам добила име Кајли, мислим да сам срела једну старију особу од мене која се звала Кајли, тако да је било необично. Провела сам цео живот штитећи своје име и градећи свој бренд, тако да је то било само нешто то је морало да се уради. Договорили смо се."
 Када је водитељ Енди Коен питао Миног да ли мора да позове мајку Кардашијанки, Крис Џенер у вези са тим, 54-годишњакиња је одговорила: „Не, али бих волела да их упознам.

У фебруару 2016, Миног је уложила приговор да спречи тада 18-годишњу звезду Кајли Џенер да полаже право на власништво над именом „Кајли“ у Сједињеним Државама.
 Наведено је да је Кајли Миног активна у индустрији забаве од 1979. и позната по свом имену од када је њен први албум, Кајли, објављен 1988. Такође је тада наведено да је веб-сајт Кајли регистрован на Миног 1996. године и ради од 1998. године.

Тим од Кајли Миног је изјавио да је певачица „међународно позната уметница, хуманитарна и активисткиња за рак дојке, позната широм света једноставно као 'Кајли'", док је Џенер "секундарна стварност, телевизијска личност која се појавила у свом породичном ријалитију." Миног је рекла за Ролинг стоун  2018. да је сматра "узнемирујућом" што се те речи приписују њеном осећању.

Сада након свега изгледа да су две звезде успела да се договоре. Певачица је мало била изненађена оштрим одговором тима и њених адвоката, те је покушала да ублажи те речи изјавом: "То сигурно није дошло од мене.“ Миног је додала: "Добра вест је да је све завршено, нисмо морали да идемо на суд. То је све урађено. И сигурна сам да ћу их срести једног дана."

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 
 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas