Oglas
· · Komentari: 0
problemi poznatih

Kajli Minog i Kajli Džener u borbi za ZAŠTITU IMENA "KAJLI": "Minog je svetski poznata zvezda, a Dženerova je ličnost iz rijalitija"

Nakon što je Kajli Džener pokušala da zaštiti ime „Kajli“ 2014. godine, zahtev Kajli Minog je odbijen nakon podnošenja prigovora

1654693713_Collage-1.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Clevver News
Oglas

Kada je 2014. Kajli Džener podnela papire za zaštitu imena „Kajli“, navelo je pevačicu Kajli Minog da sa njenim timom podnese prigovor. Sada, pevačica „Can't Get Iou of Mi Head” govori o pravnoj bitci skoro pet godina nakon njenog završetka.

Pročitajte još: Oglasio se Džoni Dep: Za jedan dan dobio preko 3 miliona pratilaca na Tik Toku (VIDEO)
 
"To je bio, očigledno samo posao", rekla je Minog tokom jezdne emisije ​ 7. juna.  „Kada sam dobila ime Kajli, mislim da sam srela jednu stariju osobu od mene koja se zvala Kajli, tako da je bilo neobično. Provela sam ceo život štiteći svoje ime i gradeći svoj brend, tako da je to bilo samo nešto to je moralo da se uradi. Dogovorili smo se."
 Kada je voditelj Endi Koen pitao Minog da li mora da pozove majku Kardašijanki, Kris Džener u vezi sa tim, 54-godišnjakinja je odgovorila: „Ne, ali bih volela da ih upoznam.

U februaru 2016, Minog je uložila prigovor da spreči tada 18-godišnju zvezdu Kajli Džener da polaže pravo na vlasništvo nad imenom „Kajli“ u Sjedinjenim Državama.
 Navedeno je da je Kajli Minog aktivna u industriji zabave od 1979. i poznata po svom imenu od kada je njen prvi album, Kajli, objavljen 1988. Takođe je tada navedeno da je veb-sajt Kajli registrovan na Minog 1996. godine i radi od 1998. godine.

Tim od Kajli Minog je izjavio da je pevačica „međunarodno poznata umetnica, humanitarna i aktivistkinja za rak dojke, poznata širom sveta jednostavno kao 'Kajli'", dok je Džener "sekundarna stvarnost, televizijska ličnost koja se pojavila u svom porodičnom rijalitiju." Minog je rekla za Roling stoun  2018. da je smatra "uznemirujućom" što se te reči pripisuju njenom osećanju.

Sada nakon svega izgleda da su dve zvezde uspela da se dogovore. Pevačica je malo bila iznenađena oštrim odgovorom tima i njenih advokata, te je pokušala da ublaži te reči izjavom: "To sigurno nije došlo od mene.“ Minog je dodala: "Dobra vest je da je sve završeno, nismo morali da idemo na sud. To je sve urađeno. I sigurna sam da ću ih sresti jednog dana."

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 
 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas