Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Како је ЦЕЦА говорила само неколико недеља ПРЕ РАСКИДА са Богданом: "Тешко да мене нешто сада може да мења"

Вест да су певачица Светлана Цеца Ражнатовић и угоститељ Богдан Срејовић раскинули изненадила је јавност, а како су они једногласно рекли, разлог је гашење емоција, али су се разишли у миру и заувек ће остати пријатељи.

1643880776_6777ec46d7f91a4507bef002138b625b306ffd34.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Само неколико недеља пре вести о раскиду Цеца је коментарисала јавно своју везу. Из њених речи нико није могао да наслути да ће доћи до разлаза.

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

- Тешко да мене нешто сада може да мења, јер сам формирана личност, па тако и он. Наша веза се базира на љубави, поверењу и компромису, јер без компромиса се не може, не постоји једносмерна улица. Зрела сам, стабилна особа, он је такође такав човек и нама није тешко да функционишемо. Он одлично зна са ким је у вези, такође ја знам шта он воли, шта му прија и јако ми је лепо. Мирна сам, срећна и задовољна, а тај мир нема цену- рекла је тада за "Пинк", па открила зашто не жели да поново стаје на "луди камен".

Прочитајте још: СЕКА АЛЕКСИЋ изнела мишљење о ЈЕЛЕНИ КАРЛЕУШИ: "Ред је да одговорим..."

- Не морам да јурим ништа. Остварена сам као мајка, што је најбитније у мом животу, и тај папир ми не значи ништа да би један однос функционисао. Он такође иза себе има брак и дете, нити он јури неке ствари, да сада формира породицу па да очекује децу, тако ни ја... Нама само прија да смо ми заједно, да што више времена проведемо заједно, да улепшамо једно другом живот, свакодневницу, а тај папир апсолутно ми неће надоградити однос, нити донети нешто лепше, новије - рекла је том приликом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas