Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је Џулија Робертс васпитавала децу? Има строго правило за коришћење мобилног телефона

Џулија Робертс има троје деце са спругом Данијелом Модером, америчким сценаристом и директором фотографије

1702290888_profimedia-0753141937.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Без обзира који посао су радили, шта год радили у животу и где су отишли ​​и вратили се – када дођемо кући ми смо и даље пре свега маме. Ипак, волимо да чујемо како је са неким мамама које су у потпуно другачијим животним срединама, које воде потпуно другачији живот од нашег. Волимо да знамо да су и оне маме и да воде исте битке као и ми. Па, такође волимо да чујемо, на пример, каква је Џулија Робертс као мајка са децом.

Њена деца су близу тога да више не буду деца, већ одрасли, од којих су двоје већ на факултету, па не живе код куће, али – и даље су њена деца. Добитница Оскара има 19-годишње близанце Хејзел и Финеуса (Фин) и 16-годишњег сина Хенрија са супругом, сниматељем Денијем Модером. А Џулија Робертс, када су њена деца била млађа, била је као и сваки други родитељ када су у питању мобилни телефони у кући, притом строг родитељ.

- Имали смо једноставна правила. Имамо пуњач за пуњење телефона и сви мобилни телефони иду на пуњач када дођете кући. Нема телефона за столом, дефинитивно - рекла је Џулија у интервјуу за Тодаy.цом.

Иако су деца одрасла, глумица каже да се није много променило у њеном одгајању и бризи о њима, чак ни сада када нису све време под њеним кровом, већ на факултету.

- Одгајам их на исти начин када нису код куће као и када јесу. То већ знате: 'Да ли довољно спавате?' и 'Звучиш као да си болестан' и 'Да ли пијеш чај?' и "Пошаљи ми поруку када дођеш кући да знам да си кући здрав и прав - рекла је и додала да зна колико је срећна што је и даље схватају озбиљно.

- Изузетно ценим обоје своје старије деце јер ме и даље дозвољавају да им будем иста мама, не преврћу очима и имају огромну количину разумевања.

Када Џулија Робертс путује на посао, старија деца су на факултету на различитим местима, муж је код куће са најмлађим дететом, онда се сви виде и заједно разговарају преко видео позива. "Толико је забавно. Сви смо тако срећни што смо заједно на тај начин и још увек тако дубоко заљубљени."

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas