Oglas
· · Komentari: 0

Kako je Džulija Roberts vaspitavala decu? Ima strogo pravilo za korišćenje mobilnog telefona

Džulija Roberts ima troje dece sa sprugom Danijelom Moderom, američkim scenaristom i direktorom fotografije

1702290888_profimedia-0753141937.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bez obzira koji posao su radili, šta god radili u životu i gde su otišli ​​i vratili se – kada dođemo kući mi smo i dalje pre svega mame. Ipak, volimo da čujemo kako je sa nekim mamama koje su u potpuno drugačijim životnim sredinama, koje vode potpuno drugačiji život od našeg. Volimo da znamo da su i one mame i da vode iste bitke kao i mi. Pa, takođe volimo da čujemo, na primer, kakva je Džulija Roberts kao majka sa decom.

NJena deca su blizu toga da više ne budu deca, već odrasli, od kojih su dvoje već na fakultetu, pa ne žive kod kuće, ali – i dalje su njena deca. Dobitnica Oskara ima 19-godišnje blizance Hejzel i Fineusa (Fin) i 16-godišnjeg sina Henrija sa suprugom, snimateljem Denijem Moderom. A Džulija Roberts, kada su njena deca bila mlađa, bila je kao i svaki drugi roditelj kada su u pitanju mobilni telefoni u kući, pritom strog roditelj.

- Imali smo jednostavna pravila. Imamo punjač za punjenje telefona i svi mobilni telefoni idu na punjač kada dođete kući. Nema telefona za stolom, definitivno - rekla je Džulija u intervjuu za Today.com.

Iako su deca odrasla, glumica kaže da se nije mnogo promenilo u njenom odgajanju i brizi o njima, čak ni sada kada nisu sve vreme pod njenim krovom, već na fakultetu.

- Odgajam ih na isti način kada nisu kod kuće kao i kada jesu. To već znate: 'Da li dovoljno spavate?' i 'Zvučiš kao da si bolestan' i 'Da li piješ čaj?' i "Pošalji mi poruku kada dođeš kući da znam da si kući zdrav i prav - rekla je i dodala da zna koliko je srećna što je i dalje shvataju ozbiljno.

- Izuzetno cenim oboje svoje starije dece jer me i dalje dozvoljavaju da im budem ista mama, ne prevrću očima i imaju ogromnu količinu razumevanja.

Kada Džulija Roberts putuje na posao, starija deca su na fakultetu na različitim mestima, muž je kod kuće sa najmlađim detetom, onda se svi vide i zajedno razgovaraju preko video poziva. "Toliko je zabavno. Svi smo tako srećni što smo zajedno na taj način i još uvek tako duboko zaljubljeni."

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas