· · Коментари: 2

КАКО НЕСТОРОВИЋ СКИДА СЕБИ ТЕМПЕРАТУРУ: "Довољне су ми ДВЕ ВИЉАМОВКЕ и ЋЕБЕ, ево и зашто"

Стара медицина је управо стимулисала температуру, а не обарала као ми што радимо лековима

1632145054_neswtorovic.jpg
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / Хаппy Тв

Као и увек савети доктора Бранимира Несторовића су неприкосновени и врло тражени, због чега се и много људи поставља питања, шта да раде да буду здрави у време кад хара корона и други вируси, а лечење других болести се помера.

Доктор Несторовић се опет осврнуо на мејнстрим модел "америчке медицине" која је по њему непотребно скупа и занемарује превентивну.

"Направљен је систем у коме нико не прича више о превентивни, мене то највише нервира. Уопште не причаш људима шта да раде да буду здравији", рекао је доктор.

Додао је да је цео систем направљен тако да само "згрће лову", а не да излечи људе.

Доктор Несторовић је опет нагласио колико је по њему битно уношење јода у организам и да многи људи имају тај дефицит, посебно се осврнуо на људе које имају проблем са штитном жлездом. Напоменуо је да су најдуговечнији људи они који живе близу мора, на пример Јапанци. Уносе пуно јода и соли што од мора што од конзумирања морске рибе.

Доктор Несторовић је и објашњавао како се најбоље решити температуре.

"Стара медицина је управо стимулисала температуру, а не обарала као ми што радимо лековима. Оно што управо ја радим кад имам температуру, увијем се у ћебе, треснем 2 виљамовке и презнојим се. И кад се презнојиш сутра је немаш, јер температура убија те вирусе и бактерије", рекао је доктор.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.