Oglas
· · Komentari: 0
LEGENDE

"Aleksis je prava zmija": Pratili smo bez daha šta rade glumci u DINASTIJI, a evo gde su sada!

Čuvena serija iz 1981. godine bila je jedna od najuspešniji ikada. Tapirane frizure, glamurozna garderoba i spletke oko tajkuna - do danas su ostale legendarne!

Oglas

"Karington je super čiča, oko njega se vrti priča", pevali su Rokeri s Moravu, ali Džon Forsajt, koji je glumio tajkuna Blejka Karingtona preminuo je u Kaliforniji aprila 2010. godine od pneumonije. Imao je 92. godine. Posle "Dinastije" nije snimio ništa vredno pomena.

Pročitajte još: Bila je uspešna MANEKENKA i upisala je 3 fakulteta: Ada Kanački otkriva TRI tajne uspeha

"Gle, Kristal ko bjuti damu, vazda mlati praznu slamu"! Kristal, dobra i nežna supruga oca porodice Karinton, Linda Evans je glumila u još sedam serija, ali nije imala velikih uspeha kao sa "Dinastijom".

Takmičila se u rijalitiju!

Penzionisala se na imanju kod Vašingtona, a onda je otkrila da zna da kuva. Takmičila se u rijalitiju Hell's Kitchen, a onda je objavila knjigu recepata. Na njenom licu se ne primećuju hirurške intervencije podmlađivanja.

Aleksis je bila najzanimljiviji lik, a Džoan Kolins je jedina bila velika zvezda i pre "Dinastije". Posle serije snimila je niz filmova i televizijskih emisija, a napisala je i 15 knjiga, romana, biografija... Bogatu karijeru krunisala je i ordenjem koje je dobila od kraljice Elizabete za humanitarni rad.

Aleksis je korona mim zvezda!

Aleksis je bila svojevrsna "mim zvezda" tokom pandemije, jer su mnogi osećanja opisivali kroz njene scene u seriji "Dinastija" kada se tuče sa Kristal, dobija tortu u lice i slično.

Lepa, plavuša, sestričina Kristal bila je Semi Džo i nije ostala do kraja u seriji. Za njom je plaušan Stiven, inače gej, izgubio glavu. Heder Loklir je jedana od retkih koja je uspela da napravi fantastičnu karijeru. Mi smo je, recimo, gledali u seriji Melrose Place, a u tome je uspela zahvaljujući dobroj saradnji sa Aronom Spelingom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas