Oglas
· · Komentari: 0
LEGENDE

Šta radi Aleksis iz "Dinastije" i kako sada izgleda? Izneđenje je šta radi!

Za početak, Džoans Kolins ima 88 godina! I još uvek radi...

1624259416_dzoan-kolins.png
Foto: EPA
Oglas

Pet puta se udavala, stekla bogatstvo i slavu tek u poznim godinama, a svi smo je gledali bez daha u super popularnoj seriji "Dinastija" kao Aleksis Kolbi Karingtom od 1981. do 1991. godine.

Pročitajte još: Ako imate papagaja ili volite da hranite golubove, čuvajte se OVE bolesti

Pre svega, treba imati u vidu da Džoan Kolins ima 88 godina! Ne bi joj nikada dali toliko, jer izgleda odlično.

- Rođena sam sa "srećnim genom" i puna sam energije, pa to čini da izgledam mlađe. Teško sam radila čitav svoj život. Niko mi nikada ništa nije dao na tanjiru, ali svakog jutra se probudim i pomislim: Bože koliko sam srećna! Onda udarim u drvo i brinem o sebi - kaže Džoan Kolins.

Koliko se puta udavala Džoan Kolins?

Džoan se pet puta udavala, a prvi put sa 19 godina 1952. godine za irskog glumca Makvela Rida. Razveli su se posle samo četiri godine, a onda se udala za tekstopisca Entonija NJulija i bili su u braku osam godina.

Treći put se udala za američkog biznismena Rona Kasa 1972. godine i ostali su zajedno čitavu deceniju. Već 1985. godine se udala za pevača Pitera Holma, ali su se razveli posle dve godine.

Pročitajte još: Sve gledaju Kamilu: Trke u Askotu pokazale kako se glamurozno nosi šešir (FOTO)

Od 2002. godine Džoan je srećno udata za petom muža Persija Džibsona.

Koliko dece ima Džoan Kolins?

Džoan Kolins ima ćerku Taru (57) koja radi kao TV voditelj i producent i sina Aleksandra (55) koji je umetnik. Sa trećim mužem dobila je ćerku Katinu (48) koja je glumica, a možda ste je gledali u filmu "Otimist".

Pročitajte još: Čaj od LJUBIČICA: Umiruje grlo i osip na koži

Džoan trenutno ima troje unučadi: Avu (16), Miel (22) i Vestona (18). 

Koliko novca ima Džoan Kolins?

Na vrhuncu glumačke karijere Džoan Kolins je objavila memoare i postala uspešan pisac ljubavnih romana, jer je prodala 50 miliona kopija. NJena sestra Džeki je, inače, veoma poznat pisac.

Pročitajte još: Roditelji Kejt Midlton danas imaju duplo SLAVLJE: Evo kako će vojvotkinja izgledati kada ostari! (FOTO)

Ona je i kolumnista u časopisima "The Times" i "Harper's Bazaar", pa može da se kaže da još uvek radi. NJeno bogatstvo se procenjuje na više od 50 miliona evra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas