· · Коментари: 0

Каква мајка, таква ћерка: Наследница Дубравке Мијатовић изгледа исто као она (ФОТО)

Глумица је позната по својој лепоти, а ћерка Ива много личи на њу

1659687802_Bez-naslova.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - фото.носталгија

Позната глумица Дубравка Мијатовић има двоје деце. Њена ћерка Ива, коју има из брака са колегом Гораном Радаковићем, је наследила њену несвакидашњу лепоту. Њих двоје су се упознали на снимању фима "Три палме за две битанге и рибицу", након чега је уследио брак. Иако су разведени, остали су у коректним односима. 

Ива се ретко појављује у јавности, али њена слика је одушевила ноге. Она је копија своје мајке из млађих дана. Има идентичан поглед као Дубравка, тако да уколико некада буде желела да сакрије повезаност са мајком, очи ће је одати. 

Фото: Принтсцреен/ Фацебоок

Дубравка иза себе има два брака. Један са Ивиним оцем, а други са Маринком Маџгаљем са којим има ћеркицу Сару.

Прочитајте још: "Избегавам месо, слаткише, а вежбам и касно у ноћ ако треба": Ана Штајдохар о тајнама витке фигуре у петој деценији

 

Она је одгајала децу далеко од камера, а за Ивин 18-и рођендан је објабила фотографију на којој она држи балоне и цвеће. Данас, неколико година касније, Ива још више личи на мајку. 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.