Oglas
· · Komentari: 0

Kakva majka, takva ćerka: Naslednica Dubravke Mijatović izgleda isto kao ona (FOTO)

Glumica je poznata po svojoj lepoti, a ćerka Iva mnogo liči na nju

1659687802_Bez-naslova.png
Foto: Printscreen/ Instagram - foto.nostalgija
Oglas

Poznata glumica Dubravka Mijatović ima dvoje dece. NJena ćerka Iva, koju ima iz braka sa kolegom Goranom Radakovićem, je nasledila njenu nesvakidašnju lepotu. NJih dvoje su se upoznali na snimanju fima "Tri palme za dve bitange i ribicu", nakon čega je usledio brak. Iako su razvedeni, ostali su u korektnim odnosima. 

Iva se retko pojavljuje u javnosti, ali njena slika je oduševila noge. Ona je kopija svoje majke iz mlađih dana. Ima identičan pogled kao Dubravka, tako da ukoliko nekada bude želela da sakrije povezanost sa majkom, oči će je odati. 

Foto: Printscreen/ Facebook

Dubravka iza sebe ima dva braka. Jedan sa Ivinim ocem, a drugi sa Marinkom Madžgaljem sa kojim ima ćerkicu Saru.

Pročitajte još: "Izbegavam meso, slatkiše, a vežbam i kasno u noć ako treba": Ana Štajdohar o tajnama vitke figure u petoj deceniji

 

Ona je odgajala decu daleko od kamera, a za Ivin 18-i rođendan je objabila fotografiju na kojoj ona drži balone i cveće. Danas, nekoliko godina kasnije, Iva još više liči na majku. 

Foto: Printscreen/ Instagram 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas